Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte kočky.Molik a Katka tak vy dnes začínate. Držím vám palčeky a nech čo najviac kg dáte dole. Ja som dala s prestávkami od apríla 9 kg. Ja som dnes na 9 dni takže "samé mliečko". Dnes tvrdnem v robote a vyzerá,že bude slnečné počasie. Dúfam,že takéto počasie vydrží čo najdlhšie.Molik z toho váženia zeleniny a ovocia sa neboj. Ja som si napríklad dávala jedno jablko alebo jednu rajčinu alebo uhorku, za kompotovú misku som si dávala zeleninový šalát alebo tvaroh.Neskôr to už budeš mať v oku.Držkajte sa a píšte......Tany a kde si ty....ako sa ti darí.

Katka 1:D

Molik Tak ja uš mam za sebou ten dojčenský deň a neska pokračujem a ja tiež 1 krát držim tu diétu ale zatial to ide a verim že aj ty vidržiš .

Molik

Aj ja sa tesim, ze si teda zacala spolu so mnou :-) Ja som z toho dost "rozrusena", lebo pravda je teka, ze som v zivote nedrzala ziadnu podobnu dietu...akosi nebolo treba.
Takze dnes ten "dojcensky" den :-)))

Molik Ahoj tak som rada že vtom nebudem sama lebo spoločne to ide lepšie a držím palce aby sa ti podarilo schudnuť .

Molik

Ahojte, dnes to teda idem skusit - 1.den
Ako tak pozeram na rozpis, budem si asi vo svojich 35tich rokoch musiet konecne kupit kuchynsku vahu :-))) Nemam vobec predstavu, kolko to je napr. 100g zeleniny a tak. Drzte prsty :-)

Molik

Zajtra 2.8. to skusime spolocne?
Citavam tu prispevky uz dlhsie, neviem, ci to bez "podpory" zvladnem sama, TAK SA PRIDAJ! :-)

Silviag

Ahojte ja stále pokračujem. Tany ja som sa vrátila s dovolenky ale len doma.Zatiaľ sa držím a budem to dodržovať do piatku,lebo idem v piatok o 18,00 hod na oslavu 60-tin mojej šéfke (starostky obce). Takže všetko poruším. Ale od 8.8.2011 začínam od znova. Tany veríš tomu môj manžel to drží som mnou a on k dnešnému dňu shudol 8 kg a ja len 3 kg. Asi už nemám z čoho.....??:?? Ale v skutočnosti mám určite....7.8. mám narodeniny 42 rokov tak si doprajem nejakú oslavu a grilovačku a potom začínam od znova....
Juli 25 nerozumiem prečo píšeš,že trápnou dietou,keď si s ňou schudla a ešte sa s tým chváliš. Clau_dia idem s tebou od osmeho a kto sa pridá. V tedy idú deti na prázdniny k babke a ja nemusím variť. Držkajte sa....Práve som si dala melon o 13,00 a zajtra ma čaká mliečny deň. Držkajte sa ...Tany a ty si ako schudla?

Ahojte tak aj ja by som rada zhodila tie kila a chcela by som vyskúšať tuto diétu mohli by ste my povedať že či vám pomohla Dakujem.

Clau__Dia

lusil44.. idem s tebou ja,pretože cey tento vikend som na dietu uplne zabudla :D od zajtra už podvadzať nebudem! :D dufam :)