Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte bojovníčky. Gabika kľudne ďalej pokračuj a nestrusuj sa,že si porušila.Celú dietu ber športovo.ja tvaroh nahrádzam jogurtom alebo mliekom.Mne tiež tvaroh nechutí a nejde mi dole krkom.Molik držíš sa super a že si odolala tomu vínku so sestrou.Lusil44 aj ty sa super držíš.Schudla si neuveriteľne.Držkajte sa všetky....

lusil44

no takže baby... ja som začala dietovat 15.7
ale ani raz som nevydržala poriadne ani
prvý deň, no napriek tomu som papala
menej, ale rozumne a cuduj sa svete váha
mi po necelých 3 týždňoch ukázala o 6 kíl
menej a to som si aj sladké dala dokonca
včera som narodeniny mala :) a tento tyzden
este dokončím po svojom, ale od pondelka
musím zabrať, 19.9 nastupujem na výšku do
prvaku tak chcem nejako vyzerať :) este
dovtedy aspoň tých 8 kíl :)

Molik

Mam za sebou uspesne 1. den!!! Doobedu to bolo uplne v pohode, vecer uz horsie a to este prisla sestra "posediet"tak som si s nou pripila - ona pohar vina, ja svoje posledne mliecko... Ale dalo sa. Dnes odchadzame na 3 dni na chalupu, ale beriem si vsetko tak ako treba so sebou. Drzte prsty. :-)
Gabika
Ja sice nemam tolko skusenosti s tymto tu ako ostatne baby, ale ja by som sla na druhy den, neopakovala by som prvy.

gabika123

Ked som porušila prvý deň a niečo som aj na večeru zjedla, tak môžem pokračovať druhým dňom, alebo si mám zopakovať prvý?? vdaka...

Silviag

Molik - po každej diete som si nechávala aspoň týždeň pauzu. Niekedy aj mesiac.Váhu si stále držím aj napriek opekačkám a vareniu gulášu. Ale priznám sa,že najlepšie som schudla prvy krát. Teraz napríklad iba 3 kg a už som na 9 dni. Potom to už nejde tak dobre a ešte záleží koľko vážiš,lebo tlstejší schudnú viac ako mi čo potrebujeme schudnúť len nejakých 6 kg. Držkaj sa....

Molik

Silviag
Vidim, ze si tuto dietu drzala uz viackrat od toho aprila. S akymi prestavkami? Medzitym si jedla ako? Aj si cvicila?