13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Molik

Dia
Jojo efekt - myslim, ze ako po akomkolvek ubytku hmotnosti. Tato dieta je o rychlom chudnuti, nevravim, ze je to ten spravny postup. Ale dufam, ze ako motivacia na dodriavanie zasad CASTEHO JEDENIA MALYCH PORCII pocas dna by mohla byt spustacom na zmenu stravovacich navykov aj po diete. Tym som chcela povedat - malo a casto aj potom. Samozrejme pridat aj sachadidy vo forme celozrneho peciva napriklad - a bude to bez jojo efektu.

Molik

5. den je tazkyyyy!!! Uz aspon trikrat som mala stav, ze kaslem to, idem sa nahltat chleba...Uz sa ani zaludok nechce dat oklamat vodou...No co uz, kazda, kt. ste to zvladli /a nie raz!!!/ ste tym presli, tak snad odolam...

Peta_a

cawes babeny :) ako tak citam tak sa vam zatial dari :) ja som sa vravila dnes rano z dovolenky takze ja zacim od pondelok 8.8 :) takže drzte palce aby som vydrzala :) vsak este napiseme nieco tu do pondelka hadam :)
Drzim vaam palce všetkym :)

juli25

Silviag
veď sa nič strašného nestalo, nemusíš sa ospravedlňovať nemáš začo :o)
Neviem sa dokopať k tejto diéte nevydržím ani prvý deň, lebo som taká slabá, že ja to proste nevydržím musím niečo zjesť, lebo ja odpadnem, alebo musím celý den preležať, alebo ja neviem som z toho na nervy a schudnúť musím :/

lusil44

dia, ak po diéte nezačneš veľa jesť, nebudeš sa prežierať, nebudeš to prehánať so sladkým, mastným a príliž tučným a raz za čas aspoň dva krát do mesiaca si dáš mliečny deň, tak nepriberieš :)

dia20

ahojte aj ja to chcem vyskúšať ale velmi sa bojím jojo efektu....a každý tu vraví nieoc iné tak ako to teda je? priberiem alebo nie?

Silviag

Ahojte kočky. Juli25 musím sa ti ospravedlniť ja som ten komentár od Jajky758 prehliadla. Prepáč ja by som jej tiež tak odpovedal. Pekný deň všetkým....

Molik

Mam za sebou pomaly 3. den. Vecer to pre mna nie je vobec hrozne, chyba mi len "zobkanie" pri telke Ja mam najhorsi stav rano, zobudim sa a zozrala by som asi aj vola a dieta povie ze "jednu paradajku" AAAch. Ale v priebehu dna sa da...

Gabika
Ja sa prave tesim na ten tvaroh, mnaaam :-)
Silviag
Dik za podporu a vcera som tiez "cvicila" po tvojom - zahrada, umyvanie okien :-)