Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

lusil44

či by som nešla na zumbu ach s radosťou, ale nemam s kym a nerada chodim tak sama...ja musim dačo poštudovať poriadne a taaak...lebo už inak neviem

gabikaa

lusil....skus vela pit...ja nie som hladna lebo vela pijem aspon ja si to myslim...zaludok nam naplneny vodou....ne som hladna ale kazdu minutu myslim na jedlo:D:D:D ale drzim sa a o hodku idem na zumbu:)

lusil44

babenky, ja sa stále snažím začať :( ale ako náhle je za obedom na mňa príde taký hlad, že proste musím niečo zjesť :( a hnevá ma to lebo napríklad teraz som mala mať pohár mliečka a ja miesto toho som si urobila krupicovú kašu...to zas nie je to najhoršie, ale ked dostanem chuť na sladké tak je to desné, neviete nejaké triky alebo niečo ja už falt neviem :(

Silviag

Ahojte ako sa vám darí. KatrinNR vitaj medzi nami bojovníčkami s kilami. U nás strašne prší,hrozné počasie také pochmúrne.

gabikaa

ahojte baby ....takze dneska len mliecko...takze ja mam 163 cm a rano som mala 54kg a chcem 50 ....dufam ze aspon 3-4 kila dam dole, aj ked sa bojim lebo nemam nadvahu mam normalnu vahu a vtedy to s kilami ide tazsie...pridala som aj pohyb vecer skacem na svihadle 1000 skokov samozrejme nie naraz....a ked bude lepsie počko tak aj bicyklovat pojdem:)) tak pištee drzim nam dnes palce:)))