Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
ahojte, tak od dnes sa k vam pridavam,uz mi taketo stravovanie pomohlo dat dole 6 kg za 6 tyzdnov a bolo to skveleeee :) naspat som pribrala vdaka svojen pazravosti sladkeho a mala som minimum pohybu.teraz uz 2 mesiace chodim cvicit a mam aj viac chuti a energie, takze sa tesim na konecny vysledok.potrebujem dat dole aspon 10 kg,ale na zaciatok staci aj 5,aby som sa citila lepsie :)takze odteraz vas budem sledovat uz aj ja a tesit sa s vami z dosiahnutych vysledkov, vela stastia :)dufam,ze nevadi,ze som o 2 dni pozadu :)
až teraz som zistila , že vajcia som mať nemala, ale nevadí , je pravda že by som to inač nezvládla !!aj ja vítam Veteránku , ja mám len 2 deň .mojim cieľom je dať dolu aspoň 10 kíl , tak dúfam že to spoločne zvládneme , VEĎ SME SILNÉ BABY :)))))
dobré ránko , chvala bohu som to vćera zvládla - ďakujem za radu, tie vajcia ma zachránili.Akurát idem popapať 2 jabka a navariť kapustovú polievku. Držím palce
Ahojte baby tak ako?Dnes mame prvy ovocny den.Ja mam pred sebou 2 jablka,a pohar caju.drzim palceky,aby ste to vydrzali bez prehreskov.
veteranka zajtra mame ovocie,a obed si spravim zeleninkovu polievku.
veteranka,ten rajec sa nema,lebo je ochuteny,mozes si dat neochutenu mineralku,alebo len cistu vodicku,alebo nesladenny cajik.
simsa ja viem,ze to co na obed,to aj na veceru,ale katarine to nechutilo,tak zato tie alternativy.Aby sa jej to meso nezhnusilo,lebo bolo by po dietke.
Helus musim ta trochu opravit..je sice pravda, ze v bielkovinovy mozes mat syr alebo vajcia..ale ked katarina mala na obed maso, tak aj na veceru musi mat maso..nemoze sa to kombinovat..veteranka vitam ta medzi nami :) dufam, ze spolu nam to pojde lepsie..kolko vazis a merias? a aky je tvoj ciel? :)
Zabudla som sa podakovat za prijatie medzi vas pojde to lepsie ked bude inspiracia aj od inych dik
Vsetky ste zacali rovnako vetky mate zajtra ovocny??ak ano tak aj ja si dam ovocny potom bielkoviny robievala som si meso so salatom a pila som velmi vela vody ale taka bycajna mi nechutila tak som pila ochuteny Rajec kto vie ci sa to moze??a pardajkovu 100 percentnu stavu medzi jedlami a kolko krat cez den si da to ovocie??