90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

Helus

katarina,este k tvojmu jedeniu,ze ti kruci v bruchu.medzi jedlami musis vela pit,najlepsie cistej vody,alebo nesladenne caje.ja pijem aj kavu z trochou mlieka.ja viem,ze by sa nemala,ale to by som bola pripad pre psychiatra,keby som si kavu nemohla dat.ja otvorim rano oci,a prva cesta vedie do kuchyne kavu varit.Potom vykracujem s usmevom do prace.

Helus

Katarina vobec nas neobtazujes,len sa pytaj.u mna vaha stale rovnaka,moj vaziaci den je streda.Od nedele este nic nemohlo ist dole,zajtra sa vazim.malo by sa vazit az po 1 vode,ale ja by som to nevydrzala.Ja sa stale kontrolujem.ranajky mavam medzi 7-9,obed okolo 12.30 podla toho ci pracujem poobede,alebo rano,a veceru okolo 16.30-17,30.Tiez podla toho,ci som v praci,alebo uz doma.

katarina 08

Dievčatá , len tak pre inśpiráciu , koľký deň dietkujete? Už je to vidno aj na váhe? Cvičíte? Ja chodím asi 1 na drillmax , ale jedálnićek som si neupravila , tak žiadne výhra :((( Prajem pekný slnečný dníćek

katarina 08

no,a už mám po obede , môžem povedať že väčší hnus som nejedla:(asi som to zle urobila!!!dúfam, že to zajtra pripravím lepšie, idem robiť kapustovú polievku. Baby čím zaháňate hlad , medzi pouzami, ja som stále hladná :( a pri tom som jedávala až večer , teraz mi stále hućí v bruchu

simsa

ahoj Kati..dobre si si to nastudovala :) ale na obed mozes zjest este aj krajec celozrnneho chleba..ja si kupujem aj nejake celozrnne zemle..myslim, ze to je jedno..a na veceru zjes to iste..akurat bez peciva a v polovicnej davke :)..ja mavam ranajky o osmej vacsinou..obed o dvanastej..a veceru ako stihnem..vacsinou o piatej...a pit mozes len nesladeny caj..najlepsie ale cistu vodu..

katarina 08

Dobré ránko Helus, Simsa a ďakujem ešte raz za prijatie. Trošku som si to naštudovala a mala by som začať teda bielkovinový deň.Na raňajky 2 kiwi a na obed a večeru kuracie mäso so zeleninou - môže byť? Baby kedy približne jete - čas!A čo sa dá piť?Určite Vás budem zaťažovať asi pre Vás zbytočnými otázkami, ale prosím vydržte to somnou:)

Helus

Simsa som rada,ze sa ti dari,a ides bez prehreskov.ja uz mam na zajtra obed uvareny,a nachystany.vlacim uz dlhodobo krabicky do prace,tak uz som zvyknuta.Som rada,ze nas aspon par zacalo.

simsa

ahojte..tak ako sa vam dari? vitam ta katuska...dnesny den zasa bez prehreskou..akurat ze som obedovala asi o 20 minut skor ako som mohla..lebo mi to inac nevychadzalo :)..zajtra ma caka pizzove cesto potrete cesnakom..uz sa tesim..a vecer tvarohovy kolac :)

Helus

KATARINA MOZES SA PRIDAT,K NASEMU JEDALNICKU,ALE NEMALA BY SI.ALE NIC TYM NEPOKAZIS.ZACNES SI RATAT AZ 1 DEN,OD BIELKOVIN.KVOLI TOMU,ZE 29 DEN JE VODOVY.ALE MOZES IST S NAMI,AJ MOJA KAMOSKA TEK ZACINALA,ABY BOLA S OSTATNYMI V KONTAKTE.A V STREDU BUDES MAT S NAMI OVOCIE.

Helus

mILA KATARINA,ZACINA SA VZDY BIELKOVINOVYM DNOM.RANO MAM OVOCIE,OBED BUDE- CESTOVINA S DUSENYM KARFIOLOM,A VECERA BUBLANINA.POTOM NASLEDUJE VITAMINOVY DEN,OVOCIE SA JE CELY DEN,ALE DA SA SPRAVIT AJ ZELENINKOVA POLIEVKA,SAMOZREJME BEZ SLIZOV.A PO VITAMINOCH IDU ZASE BIELKOVINY.