Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

Helus

dievcata trochu som sa informovala od kociek v praci,a suchy hrach sa smie ma skroby,ale zeleny hrasok aj do rizota,alebo zeleninkovej polievky.A ten kapustovy salat,sa moze aj k masu,alebo zemiakom,aj k ryzi.

simsa

ahoj Alex :) tak tu kapustu si myslim, ze mozes jest kludne aj k masu..ja si to vacsinou davam ku zemiakom...co sa tyka hrachu je to strukovina, cize by som to zaradila len do skroboveho dna, cize do druheho...co sa tyka kukurice, tu by som uplne vyhodila z jedalnicka..

Alex265

este by som sa chcela spytat ci hrach mozem jest len v skrobovy den,alebo ho mam brat ako zeleninu a mozem si ho dat aj inokedy, napr. do rizota? a s kukuricou je to ako? viac nejasnosti by som uz nemala mat, takze vam vopred dakujem za odpovede na trosku hlupu otazku :)

Alex265

zdravim, ja ma za sebou 2 jablcka a idem si dat o chvilku obed, tak ma napadlo, kapustovy salat moze byt ako priloha k masku,ze? len sa uistujem, mam aj knihu,ale tak radsej sa spytam :D som rada,ze sa tu takto mozme podporovat,som odhodlana vydrzat i ked viem, ze to pojde asi pomalsie zo zaciatku,ale ked vidim,ake ste plne odhodlania, nenecham sa zahanbit,chcem sa opat citit skvelo ako vtedy, ked som vydrzala iba mesiac a pol, teraz to dotiahnem do konca :)drzim vam vsetkym palce :)

Helus

simsa ja si verim,ze sa to rozbehne,inac by som nezakladala tuto temu.Ale tesi ma,ze sa pridavaju dalsie dievcata.ja mam dnes volno,ale zato mam vikend pracovny 12 hodinovy,co uz.Bola som nakupit,a teraz idem trochu domace prace porobit,a nachystat na zajtra obed.Budu kuracie prsia na prirodno,a zeleninkovy salat.Dnes som na 16 objednana na strihanie,a cely den bude za mnou.Ale vecer chcem na rotane cvicit,a na fit lopte.Prajem pekny den.

simsa

tak dobre ranko...vitam tu nove zienky :) akurat som sa zobudila..jablko je uz za mnou..som zvedava ako to vydrzim..dufam, ze fajn :/..helus hlavu hore, aj tych 100 g je uspech..a vzdy to je lepsie ako keby to malo ist hore :)..uvidis, to sa rozbehne

Helus

katarina ty nemusis dnes len polievku,mozes si spravit zemiaky na cibulke,alebo ryzoto.Dobre recepty,a to ozaj su na stranke KIGA.JE TO O 90 dnovej dietke.perfektne recepty,a ozaj na kazdy den,takze hladna nebudes,ani nebudes jedavat to iste.Vrelo odporucam.

Helus

Alex som rada,ze sa pripajas aj ty.tie dni pozadu vobec nevadia,kazdy sa moze pridat,hoci kedy.Hlavne je zacat!!!!!!!!!Inac aj ja potrebujem dat dole 10 kil.Ale dnes mam vaziaci den,a hla,bolo na vahe menej o 100g.No nic,moc,ale konecne sa to pohlo smerom dole tesim sa.

Helus

katarina tie vajcia boli mensie zlo,mam to od mojej koleginky,ta tiez ked videla maso na vecer takm uz nemohla.Ale som rada,ze ides dalej.ved s maleho prehresku,sa este nekonci.radsej takto,ako by si mala trpiet psychicky,ja som toho nazoru.Inec by si mohla pojest ine veci,a to by bola skoda.Drzim palceky.