Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
katarina samozrejme ze ta tu vitame,pridaj sa.ved vsetci su tu vitani,ktori napisu.
simsa ako tak vidim,ze sme len my dve.Ale ja mam dnes ryzu,s udusenym spenatom,je to velmi dobre,mam to zo stranky KIGA FORUM.Su tam uzasne recepty.Prajem ti pekny a slnecny den bez prehreskov.
tak dobre ranko prajem :) za chvilu ma caka jablko..a potom obed zemiaky v supe so zeleninou :) a vam to ako ide? dufam, ze bez prehreskou :)
baby jasne,ze sa mozte pridat,ja na obed kuracie stehno,a zeleninka,a vecera tiez to iste.zajtra ranajky jablko,a pomaranc.Obed pecene zemiaky,a kapustovy salat.Baby drzte sa,a pekny dnicek prajem.
caute baby, tak sa pridavam aj ja.dnes bielkoviny, mala som na ranajky hrusku a na obed nejake kuracie masko so zeleninovym salatom, vecera bude zrejme to iste, ale samozrejme polovica.tak sa drzte :-)
a aka je to ta rozlisovacia dieta?
Ahojte môžem sa k vám pridať lebo aj ja by som rada zhodila nejaké tie kilá..:)
simsa fit kocku velmi dobre poznam,ja som dnes nemala k tomu pecivo,mala som len zeleninku.proste som nemala ne chlieb chut.Ale aj ja jedavam celozrnne chleby,aj pecivo.Prajem ti peknu nedelu.Vidim,ze sme tu len my 2.