90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

Helus

Ahojte dievcata,verum,ze ste dnesny den zvladli na 1.ja uz mam jedlo do prace nachystane,kuracie na prirodno,a k tomu salat paradajka,uhorka,a listy ladoveho salatu.drzim palceky,a prajem dobru nocku,a sladke snicky.

simsa

to cesto som si kupila priamo v pizzerii..ale myslim, ze v knihe je aj recept na pizzu, nie som si ista :)..a ano mozes mat sladke..na obed mas bud cestoviny alebo pizzu a na veceru kolac alebo tortu a kocku cokolady...ak by ti sladke nechutilo, tak si das polovicnu porciu toho co si mala na obed :)

katarina 08

Simsa , ako si robila tú pizzu - nedáš mi prosím aj recept a v tento deň môžme jesť aj čosi sladké , nechcem moc provokovať chuťové kanáliky , ale čosi sladké by som si dala , ale keď musíme jesť to isté aj na večeru , tak neviem ! kukala som recepty na KIGA , ale akosi si neviem vybrať , radśej dám na recept , ktorý chutil

silvus28

Ahojte, tak hneď na začiatku sa priznávam, že mám PPP, ale napriek tomu by som chcela držať túto diétu (alebo uvažujem aj nad ryžovou kúrou na detox. organizmu), no neviem či je to pre mňa vhodné...ja viem že by som už nemala chudnúť, ale cítim sa strašne tučná a chcem dať dolu ešte aspoň 5 kíl...
mám 40,5 kg , ale len 160 cm. Poraďte prosím, ale neodsudzujte ma a nenadávajte mi, že som anorektička...ďakujem...

simsa

Katarinka..dakujem za podporu...ja nie som hladna...len mam neskutocnu chut na nieco normalne :D..tie jablka mi lezu na nervy..nevaz sa hned po jednom dni..lebo vaha ti moze niekedy skakat..a mozes vazit aj viac ako den predtym a to ta bude len deprimovat..preto si urci, ze sa budes vazit napr po tyzdni :)..zajtra mas treti den..ja som mala vcera..a mala som na obed take pizzove cesto potrete cesnakom..mam to moc rada..tak aspon som sa najedla :)

katarina 08

Helus ďakujem za tú stránku receptov a blahoželám k prvým 100 gramom :), neviem ako vy baby ale ja idem váhou hore od včera mám o kilo viac je to normálne , alebo mám zlú váhu, no nevzdávam sa a dnes mi to ide o 100% ľachšie , to robí asi tá kapustnica , tú mám naozaj rada. Zajtra mám 3 deň , poraďte čo navariť

katarina 08

Simsa, vydrž to !!!!! Budem Ti silno držať palčeky :) Ja som ešte pred dvoma dňami likvidovala každú noc čokoládu , a aj dnes v noci som sa budila , až som bola spotená. Verím , že to je ťažké a hlavne kým si na to telo zvykne , ale boj musime vyhrať!!!