90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

simsa

no tak to sme vekovo neni tak daleko :D ja mam 22 :D no a ja mam v plane ist tiez na dovolenku..ale zatial nemam s kym..pretoze s nasimi nechcem ist..to je o nicom :D..a kamarati na to peniaze nemaju :/

Alex265

simsa

ja mam 24r a na dovolenku berem kazdeho kto sa chce pridat,neni problem,aspon sa tam nebudem nudit,leno oni tam budu surfovat,takze ja sa budem cele dni len valat a citat knizky a potom neviem,potom sa unudim na smrt :D

simsa

baby...kazdopadne som rada, ze sme sa tu takto zisli :P ja v podstate tiez chudnem pre to, aby som sa pacila jednemu chalanovi :)...mas pravdu, nie je tych 80 kg az tak vidno..ale vzdy sa da co zlepsovat..chcela by som mat aspon 68 :) a ta dovolenka je skvela motivacia..nechcete ma zobrat so sebou? :D..inac len tak mimochodom..kolko mate rokov? :)

Alex265

simsa

ale si predstav maleho 150cm spunta,ktory ma 60 kg, vies ako vypadam? ako chodiaca gulicka :D a v lete ideme na dovolenku s priatelovymi kamaratmi, prvy krat budem za tie roky pred nimi v plavkach,ja jednoducho musim schudnut,lebo inak nikam nepojdem :D a ak to dokazem,priatel mi zacvaka dovolenku :D takze silna stavka, musim mu to dokazat :) a chcem byt konecne krajsia a citit sa skvelo a moct si obliect cokolvek,cely zivot bojujem s kileckami. a myslim, ze 80 kg pri tvojej vyske nemoze byt ani vidno,nie? :)no nech je ako chce, musime sa podporovat vsetky navzajom a silno si drzat palce :)

simsa

a este k tomu ovociu..jasne ze si to mozes hentak nakombinovat..ale jednotlive davky by si mala mat aspon s dvojhodinovym odstupom :)

simsa

ahojte baby, tak vcera som nakoniec pokuseniu odolala :)..takze zatial 4 dni bez prehresku :) Alex neboj sa...to das dole..budeme ta podporovat v tvojej stavke..aj ked si myslim, ze tu vahu nemas az taku hroznu :p ja mam 180 cm a zacinala som na 80,9 kg...to je uz co povedat..asi som z vas mala najvyssiu vahu...Katarinka..jasne ze mozes mat tie cestoviny s orechami.myslim, ze by si nic nepokazila aj keby to bol obycajny cukor..na veceru si daj bud polovicnu porciu z obeda...alebo dva kolaciky a kocku cokolady...a kecup neries..mozes mat s nim kludne potretu pizzu...a ak ti to vrta v hlave, tak si kup paradajkovy pretlak :P ale myslim, ze kecup je aj v tej knizke pisany

katarina 08

Baby ,chcela som sa spýtať ,keď mám dnes UH deň mohla by som si urobiť na obed bezvaječnú cestovinu posypanú mletými orechami a cukrom - a keď tak akým trsticovým a na večeru to isté? Ja mám z toho naozaj mišung!!!VĎAKA

katarina 08

dobrá ránko baby, aj ja sa dnes chystám na nákupy , a urobím si zásoby . Včera som to zvládla , tak sa vytešujem :) Dnes asi urobím tú pizzu , len neviem z akej múky , keď je všade písaná inač a dočítala som sa , že kečup je bielkovina , tak čo stým??? Zajtra mám ovocný , môžem si urobiť misu ovocia - banán, kiwi, jablká, pomaranče ,mandarinky a jesť to celý deň??? Ďakujem za rady a prajem ďalší krásny deň :)

Alex265

dobre ranko vam zelam :)

katarina 08
velmi pekne dakujem za privitanie :)

mam za sebou prvy den, celkom v pohodicke,len som vcera bola nakupovat na 4 dni dopredu a cely vecer som zazerala na tu sladkost co mam mat zajtra ale vydrzala som :) dnes mam zemiaciky so zeleninkou takze sa tesim,to ja mozem :) baby do konca juna musim mat dole aspon 9 kg,aby som vyhrala stavku, musim to stihnut :)takze som motivovana vydrzat celych 90 dni :)mam totiz cca 150 cm(bohuzial viac som nenarastla) a 60 kg co je mooooc! taka som rada,ze ste tu, prajem vam krasny den plny energie a dobrej nalady :)