Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
tak už som po nákupoch, vítam Kikuš a samozrejme blahoželám k zhodeným kilečkám. Ja som dnes raňajkovala až o 11,30 nakoľko ma deti zamestnali. Na obed som si urobila cestoviny s opekanou detskou krupicou a trochu trsteného cukru - dúfam že to môžem!!!na večeru dám polku.ja mám 33 rokov a váhu 79 a cm 175 , som jak veľká guľa.Dúfam, že mi pôjde váha dole tak ako Kike , už sa neviem dočkať :)
baby ja akurat zujem zemiaky a tusim su trochu surove :D robila som ich v trube 50 min a uz som ich nechutnala ci su dost kedze som vcera nemohla zemiaky :D nevadi,aspon som sa pobavila :D
tak baby..mam po obede..mala som eidamsku tehlu, redkvicky a celozrnnu zemlu :) akurat som sa najedla asi o tristvrte hodinu skor ako som mohla..lebo po tm vcerajsom ovocnom dni som bola akasi slaba..dufam, ze to nevadi
Napiste mi prosim co zvyknete jest na ktorykolkvek den. Diky
simsa
dufam,ze mas pravdu :)
Kikuš
ide ti to skvele, tisko zavidim zhodene kilecka :) drz sa!
Zacala som 7.3. Asi som z Vas najvacsi macik, pretoze som mala 75,4 a vysku 162 kg. Som prekvapena sama zo seba, ze mam taku pevnu volu. Este ani raz som to neporusila. Kilecka idu dole. Dnes rano som mala 70,90. Moja kamoska schudla 10 kil.
neboj..do leta budeme ako prutiky :D
Kikuš
napis ako sa ti dari :) sme zvedave :)
simsa
tak ta zbalim do kufra,ak si nikoho nenajdes :D ale najskor musim schudnut,aby som vobec niekam isla :D
ahoj Kikus..jasne ze sa mozes pridat..cim viac nas bude, tym lepsie..:)
Ahojte. Mozem sa pridat? Dnes mam 11 den tejto diety a ide to super.