90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

simsa

dobre ranko babeny :) je mozne aby som sa citila tak strasne nafuknuta?..ale uz som isto cosi zhodila..su mi dobre gate :D

katarina 08

drahá Alex , podľa mňa sa nenáš ničoho báť , verím že dosiahneš vysnívanej váhy - budem držať palce :) Ja sa pokúšam teraz prvý krát o dietu , a verím ,že vďaka VÁM - DIEVČATKÁ MOJE - to zvladnem :)Ani by ste neverili ako mi to pomáha.

Alex265

dobre ranko zelam :)

ja mam dnes cestoviny so zeleninovou omackou,len mi je nejako tazko po vcerajsku a nechapem preco, mala som zemiaky so zeleninou o 5h tusim a potom uz nic a teraz mam nejaky tazky zaludok :( este som sa chcela spytat, citala som na neprajnom fore o 90DD,ze im to uz na druhy krat nezaberalo vobec,myslite,ze ked som ju pred 4 rokmi asi drzala 1,5 mesiaca a schudla 6 kg, ze teraz s tym budem mat problem a neschudnem nic?to by ma mrzelo :( co myslite vy? dodajte mi trochu optimizmu :) krasny den:)

veteranka

Zdravim vas baby takto v noci.dnes som mala mesko so salatom a zeleninovy vyvar a na vecer polovicnu davku to iste zajtra ma caka ryza so zeleninou ale tiez asi moze byt este vyvar na obed ide to nejako po biede aj ja by som chcela zhodit najmenej 10 kg ja mam 160 cm a vahu ani nechcite vediet zacinala som 82 kg a to je uz co povedat vsak??viacej sa mi asi nepodari,lebo som uz tuto dietu raz skusila dotiahla som ju az do konca s mensimi prehraskami ale viacej ako 10 neslo dolu uvidime tesim sa na spolocne chudnutie musim hladat aj ja tu stranku na recepty drzte sa alebo drzme sa..

Helus

zdravim vas dievcata,ako sa vam dari?ja uz mam do prace jedlo nachystane v krabickach,v chladnicke,a rano,uz len sup do tasky.A dne moze zacat.Prajem vam uspesne chudnutie,a pevnu vydrz.

Kikuš

Ja som dnes mala sosovicovy privarok bez smotany, zahusteny so Solamilom a na vrch podusenu cibulku. Ked je clovek hladny, tak je to vyborne :-). Zajtra si uvarim kelovy privarok so zemiakmi. Asi viac myslim na jedlo ako inokedy