90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

simsa

ahojte kocky..dakujem, ze ma podporujete :P jasne ze pokracujem..teraz tu dlhsie nebudem, lebo nebudem mat pristup k netu..ale ozvem sa hned ako to bude mozne..hadam uz v piaotk :) tak sa drzte koceny

katarina 08

Simsa , ide sa ďalej , držím palce a netreba si nič vyčítať, už len to že sme sa dali na túto cestu , tak sme SUPER :)

Alex265

ranecko baby :) dnes mam vitam.den tak som mala zatial jabko a caj, na obed si dam asi nejaku zeleninu,idem pokukat recepty,dufam,ze budem dobra a nezhresim :) krasny vikend prajem :)

simsa

nestresuj a pokracuj dalej :)

katarina 08

Krásny deň dievčatá, ja som mala včera ovocný deň , zvládla som to super , tak že bez prehrešku. Dnes ba som i chcela urobiť kuraciu pečienku, neviete niaky receptík? Mám si urobiť aj vývar? Hoďte niake tipy:))

Helus

simsa nestresuj sa prehresky sa stavaju,zato ta nikto nebude hresit,a ides dalej s nami.TO SA STAV aj baby v robote niekedy chatia amok,a daju si zakazane,alehned pokracuju podla pravidiel.prajem ti pekny,aj ked uprsany den.

Kikuš

Katarina - ja ked som mala bielkovinoví den, dala som si na obed syr Cotagechees s pazitkou, zeleninu a chlieb. Bolo to super a hlavne ta to na druhy den precisti.:-)

Citala som,ze vecer sa uz nema jest ovocie a ja ho jem vzdy. Aky je Vas nazor na to?

katarina 08

ja mám dnes ovocný deň , tak ráno urobím misu ovocia a budem ju tlačiť celý deň. Mne sa zdá tento deň najednoduchší . lebo presne viem čo jesť, lež to zajtra budem mať dilemu. Niekto písal , že si dal syr, žemľu a šalát , to môžem zajtra?