Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
Katarina08 dakujem ti velmi pekne za gratulaciu.pecienku uz mam z mrazaku vytiahnutu,zajtra vyskusam recept z tej Kigy.Dnes si dcera robila odtial nejake placky,mrkvovo+karelabove.Musim sa pozriat na ten jej recept.inac ja mam zalozeny karis blok,na receoty.mam rozdelene podla skupin,a zaplna sa mi to tam.verim,ze aj po skonceni dietky,budem varievat tie receptiky,mne velmi chutia.Budem sa snazit nekombinovat,aby sa mi potom kila nevratili.
martinka vitam ta a mas pravdu dnes mame ovocie,ale ja som mala na obed zeleninkovu polievku,bola som v praci 12 hodin,tak by som bola velmi hladna,len na ovoci.Vidim,ze sa nam to pekne rozrasta.Ale verim,ze aj vsetky pekne schudneme,a vydrziome do konca.
Ahojte, ja drzim tuto dietu od 14.2.11 a schudla som 7 kil. Prvy mesiac som bola na seba prisna, potom som trosicku pomiesala pocas dna aj sacharidy aj bielkoviny, ale dnes uz to bolo zase v pohode. Inac ja ked mam vitaminovy den, tak jem len ovocie. Zeleninu nie.
Sorry dako mi to tu zblblo neviem preco sa mi pridal 3 x ten isty prispevok :/
Ahojte tak ako si tak googlujem a googlujem na temu 90 dnova dieta vyhodi mi to tuto stanku. Zhodou nahod tiez som zacala v nedelu 13/03/11, tak by som sa k vam sem rada pridala, ak mozem :) Dneska mame ovocny den juuuuuuj, snad zvladneme :)
Ahojte tak ako si tak googlujem a googlujem na temu 90 dnova dieta vyhodi mi to tuto stanku. Zhodou nahod tiez som zacala v nedelu 13/03/11, tak by som sa k vam sem rada pridala, ak mozem :) Dneska mame ovocny den juuuuuuj, snad zvladneme :)
Dobré ránko baby, v prvom rade chcem zablahoželať Heluš - tešim, tešim . len tak ďalej.A k tej pečienke , včera som si to naozaj užila, pozri recept na kiga - bielkoviny - 2 strana - restovaná pečienka od Anusky , lepšiu som nejedla- mňam, mňam - chutila aj rodinke.Dnes asi budem robiť dinstované krumple , len idem k našim, tak tí budú nasratý, že "normálne " nejem držte mi palce. Prajem krásnu nedeľu :)
katarinka pecienku urestuj na cibulke,a mozes k tomu aj chlebik.a samozrejme aj vyvar.Aj ja si spravim asi v pondelom pecienku,mam v mraziaku,dobry tip.
AHojde moje mile dievcata.ja som sa dnes vazila,a predstavte si ta potvorka vaha mi ukazala o 1,300 menej.V nedelu mam vitaminy,takze som si varila na zajtra polievku,zeleninkovu,s karfiolom,mrkvou,a prtrzlenom.Som 12 hodin v praci,tak preto polievku.Babenky drzim vam palceky,a ideme dalej do toho.ked zacinaju badat vysledky,vahove,tak clovek nema srdce hresit v jedle.Prajem vam peknu nedelu.