Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

katarina 08

Krásne ránko dievčence, ako si to tu umiera!!!Ako sa Vám darí, dúfam že sa držíte??Ja mám dnes ovocný , tak to je fajn- žiadne varenie.Držím palce:)

katarina 08

Silvus, aj ja si jedine neviem odopreť kávu z mliekom , s cukrom som skončila , ale bez mlieka mi to nejde. Myslím, že aj baby písali , že aspoň to mlieko.Ak budeme ostatok dodržiavať , tak myslím ,že to nieje až taká hrôza. Držím palčeky :)

Helus

silvus aj ja pijem kavu zalievanu s troskou mlieka.Inac by som asi skolabovala.mam nizky tlak,a ta mi dost pomaha,bez nej by som nedokazala prezit,mam to odskusane.Aj moja dcera pije nesku s mliekom,a schudla,aj kolegine v praci piju.radsej kavu,s mliekom,ako byt nesvoja a v strese.Tot moj nazor.Ale som rada,ze to ide dole,rada citam tieto prispevky,priznam sa som na nich zavisla.Mam radost,ked niekomu ide vaha dole.

silvus28

Ahojte, mám jednu otázku...môže sa pri tejto diéte piť každý deň káva 2v1 s mliekom? Lebo tej jedinej sa neviem vzdať:-) Ďakujem

katarina 08

Dobré ránko dievčatá, v prvom rade zdravím nové spolubojovnićky :) teším sa , že je nás už toľko.Musím sa pochváliť aj ja , nedalo mi a hupsla som na váhu a zázrak z 79,5 na 76,9 - super nie???a to držím dietku týždeň.Dúfam, že to takto pôjde ďalej. Chválim nás baby sme SUPER. Dnes dám pizzu a večer tortu zo včera. Ja som zo Studienky pri Malackách. Prajem krásny slnečný deň:)

Alex265

Helus

dakujem a zelam nam vsetkym,aby nam to takto krasne islo aj dalej.

baby pochvalte sa aj vy,ako vam to ide :)

Helus

mila Alex gratulujem ti k zhodenym gramom,ono sa to krasne rozbieha.Som velmi rada,ze to ide dole,a verim,ze v lůete budem mar tych 60 kil.60 som mala naposledy pred nejakymi 15 rokmi.Ale cim som starsia,tak mi tie kila vadia na sebe,a horsie idu dole.Prajem pekny a slnecmy dnicek.Tu v Ba svieti slniecko.

Alex265

ahoj Helus

ja som sa tiez stravovala 5x denne a ledva som dala dole 2kg mesacne, teraz som dala dole 800 g za 4 dni co je uzasne a viem,ze to nie je len voda,lebo tu mam uz dole, tak dufam,ze nam to pojde takto pekne dalej :)vsetci koho poznam, vravia, ze to funguje, a ma to aj odskusane, tak verim,ze to neostane stat a v lete budeme vsetky este krajsie ako sme :) krasny den vsetkym ...

Helus

Dobre ranko dievcatka,ako sa vam dari?Ja som bola zvedava,na vahu po ovocnom dni,tak som sa odvazila,aj ked vaziaci den je u mna streda.A ono to naozaj ide dole,uz mam dole 1.900.Co je veliky uspech.2 mesiace som sa stravovala 5x denne male porcie,a nic sa mi takto nehybalo,tak som isla vyskusat 90 dnovku.Ja viem,zo zaciatku to pojde,ale potom sa to moze zastavit.Ale aj tak som velmi rada,ze som sa na nu dala.Prajem vam pekny a slnecny dnicek.