dobry den, pred 3 dnami som si zlomil clenok, dali mi dlahu a cakam na sadru, ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie, ked lezim na posteli tak sa to da ale ked sa postavim na barle tak citim nenrmaly tlak na zlomeny clenok, priam sa neda vydrzat... je to normalne ?! stalo sa uz nikomu nieco podobne ?
Strasne bolesti zlomeneho clenku...
ano synator nam je nadejny hokejista. Zatial sice len rok hra a aj to uz par urazov sa vyskytlo ale toto je taky vaznejsi. Dufam ze po operacii bude opat schopny hrat ako aj teraz. Clovek mu aj hovori nech si dava pozor a on just nie naco.. o pol roka? a kolko vychadza doma hojenia normalne po operacii nohy? ci to je od kazdeho cloveka zrejme ine ze.
o koľko o niekoľko mesiacov. Pol rok cca :-) mladý je hokejista, či čo? No bude musieť byť trpezlivý. Určite sa treba s lekárom poradiť, čo by odporúčal na rýchlejšie zotavenie. brunetka veď to je normálne, že je nervný ja som nebol iný, až keď som začal brať wobenzym a videl som, že už to ide k lepšiemu tak som nervy zahodil do koša a tešil som sa.
Majo29 ja som bol na tom podobne. Najma som mal problem s tym ze som nevedel doma ani obsediet :-)
Pri sporte som si minuly rok zlomil clenok, bolo to velmi neprijemne, myslel som si, ze to nic nie je, iba to bolelo, ale o dva dni som musel ist k lekarovi, cele mi to napuchlo a bolelo to neskutocne. Musel som mat mesiac gyps. Nastastie som mohol pracovat z domu, lebo som nebol vobec pohyblivy. Dost to zo zaciatku bolelo a napuchalo ale doktor mi oporucil wobenzym.
slizik čo to boli za lieky? priateľ sa pred pol rokom nepekne zranil a ešte stále je doma, čo sa nemôže zotaviť úplne z toho. A už je zlý, nervný a tak by som mu chcela pomôcť len neviem ako :-(
slizik o kolko ti tie lieky pomohli znizit dobu liecenia? syn ma ist za dva tyzdne na operaciu a uz teraz mi mrnci za usami kedy sa bude moct vratit na lad. A ja som z toho uz zufala pretoze naozaj neviem si ani len tipnu tako dlho sa moze po operacii clenku zotavovat :-(
Roman ono je to tak, že pokiaľ má človek narušenú imunitu, tak jeho telo má problém sa dostať z akéhokoľvek zdravotného problému. Či už zotaviť sa po operácii alebo čokoľvek iné. Rozumieš? ono je to proste o tom, že ak si dáš imunitu do poriadku tak aj telo sa skôr dostane do normálu :-)
lenze ako je mozne ze enzymy pomozu cloveku sa skor zotavit? to si ich musel uzivat zrejme pravidelne aby ucinok bol taky aky si chcell..ci?
mjanik a na koľký krát to má byť akože účinné???
brunetka99 prvé mesiace som nebral vôbec nič. Nevedel som prísť na to, čo by bolo najvhodnejšie vzhľadom na môj vtedajší zdravotný stav. A asi pol trištvrte roku od operácie som bol s trénerom, čo u nás futbal trénuje a ten sa pozeral na mňa ako na blázna, že nič neberiem na rýchle zotavenie a až on mi odporučil lieky, ktoré mi aspoň o niečo to zotavenie urýchlili.
slizik-jasné ,že ti to na 1x neprejde