dobry den, pred 3 dnami som si zlomil clenok, dali mi dlahu a cakam na sadru, ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie, ked lezim na posteli tak sa to da ale ked sa postavim na barle tak citim nenrmaly tlak na zlomeny clenok, priam sa neda vydrzat... je to normalne ?! stalo sa uz nikomu nieco podobne ?
Strasne bolesti zlomeneho clenku...
Chcem sa opýtať trápi ma dosť jedna vec. Priateľ pre dvomi týždňami nejako nešťastne na futbale skočil a členok je na tom dosť zle. Mama mu neustále hovorí, že sa môže rozlúčiť s tým, že sa niekedy z toho úplne dostane, myslíte si že má pravdu? alebo sa dá z toho dostať?
nata ako môže byť v tomto smere dobrá takáto infúzia? podľa mňa na toto je potrebné niečo ako enzýmy, ktoré pomôžu telu aby sa zotavovalo v podstate akoby zvnútra. Aby sa pozbieralo postupne :)
Aj mne pomohli enzymy rovnako ako spomínala @Simna. Konkretne wobenzym
Ahoj na urýchlenie regenerácie poškodeného tkaniva a odstránenie opuchu a bolesti po zlomenine je veľmi efektívna dotyková kyslíková infúzia. Robia to len v Trnave za mňa majú 100%
niekoľko mesiacov, ale moc sa tým riadiť nedá podľa toho, koľko som ho ja bral. Pretože každé telo sa zotavuje inak. Ale treba rátať nejaký ten pol rok minimálne. Najmä pri takýchto problémoch.
Petra podľa mňa je to tak, že človek cíti, že sa cíti lepšie. Že už nemá bolesti, ani opuch ani nič také. Ale poznám mnohých ľudí, čo aj po zotavení, brali enzýmy ako prevenciu pred prípadnými inými problémami ;)
tomino ahoj vieš mi prosím ťa napísať ako dlho si ho bral kým si sa úplne cítil fit? kedy si vedel, že už ho môžeš vysadiť, že už je tvoje telo na tom dobre?
magnetická pulzujúca terapia? to sa mi nejako nezdá, keď má niekto problém s hojením alebo chce sa skôr zotaviť tak je potrebné popohnať telo zvnútra nie? takže to treba riešiť nejakými liekmi. Mne napríklad pomohli pri problémoch živočíšne enzýmy, wobenzym. Ja som sa velice ponáhľal aby som sa zaradil späť do života a vďaka tomuto sa mi to podarilo
petronelina dobre si napísala, že je to dosť individuálne. Každé telo má inú schopnosť regenerácie. Niekomu sa podarí zotaviť skôr ako inému aj keď rovnako by užívali enzýmy. Takže takto jednoznačne sa to povedať nedá :)