Konizácia - mate skusenosť?

fidka

dada ahoj..bola i na konizácii a máš zlé výsledky po konizácii?? koľko máš rokov?? robili ti prvý cytoster?? inak kočky..ako vám dopadli výsledky po prvom cytostere po konizácii??? mne zle...včera som bola za gynekologom..nepovedal mi nič konkrétne, len, že to bude konzultovať s primárom......

stanicka

didlinka, medzi rakovinou cevixu a maternicou je rozdiel...Nestras. Mne lekarka povedala, ze keby som potrebovala konizaciu (vysledky este vzdy nemam po biopsii), mozem este donosit a porodit kopec deti...

didlinka

Dada,

myslis, ze mozu po konizacii vyjst aj take zle vysledky,ze sa nebude dat robit nic ine, len vybrat maternica ?
Ani nestras, ja som myslela, ze ked chodim na pravidelne cytostery a teraz mi vysiel zly, a nasledovala by konizacia, tak ze uz horsie by to nemalo byt. Kocky, mate s tym niekto skusenost?

dada

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci Ste boli niektora v situacii, ze Vam po konizacii a velmi zlych vysledkoch bolo povedane, ze treba vybrat maternicu, ale Vy este nemate dieta. Ako Ste sa s tym vyrovnali?

maxikacenka

Bojka..ber to tak, ako by si isla na kontrolu lekarovi..som sa bala, ze hned nezaspim, ked mi davali narkozu, nakolko v narkoze som nikdy predtym nebola.
A nakoniec to bolo tak, ze par sekund po narkoze som zaspala, a potom sa uz prebudis na izbe..
Aj ja som bola velmi nervozna pred konizaciou, ale nie je to nic hrozne, zvladnes to, drzim palce..

nortka

Ahoj Monika.Dakujem.JA zatial histol.vysledky nemam v ruke.Viem,ze mam CIN3to znamena stredne tazka displazia!Lekar my povedal rakovina to neni!Nasla som si jedneho liecitela,mam objednany lieciny caj.Mozem ty ju odporucit www.kartarka-lecitel.misteria.cz Vsetko som si na tej stranke pozrela verim ze mi pomoze.

januška

Ahojte, zhoršili sa niektorej z vás po konizácii výsledky? Mne ju robili v roku 2004, deti nemám a teraz mi zase hrozí. Doktor mi povedal, že mám začať uvažovať o deťoch. Aké máte vy skúsenosti? Ďakujem.