Ako zvacsit maly penis

Príspevok v téme: Ako zvacsit maly penis
kiko11111111

Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.

nwwq

Kegelove cvičenia?

Nic v zlom, ale presne toto sposobuje predcasnu ejakulaciu u muzov. Panvove dno musi byt rovnomerne posilnene a treba robit zaroven aj "anti Kegelove cvičenia", pohladajte si o tom nieco ;)
To na margo toho clanku, co ste napisali..

loby

Ja mam v klude cca 8 cm, ked sa mi postavi cca 14 cm. nie je to moc, ale priatelka sa nestazuje. Maly ale pracovity. Je to O.K.

asdfghjklzxc

moj pipik ma v pokoji 7cm v stave erekcii ked lezim na chrbte v posteli ma 19cm a ked klacim na posteli alebo stojim na zemi tak ma 23cm....sme to riesili s priatelkou ze preco to tak je ....asi sa viacej prekrvuje,alebo neviem

QuadCore

Chcem sa spýtať, asi v koľkých rokoch, sa zastaví rast Penisu ? ... a dá sa nejak zväčšíť penis mechanicky ? ...

Ďakujem za rady

Odrbany

Ten XTRA SIZE je pekná hovadina.Pomleté bilynky čo nemajú žiadny účinok.Za vela peňazí nič muziky.Mal som ich,užíval jak blbý a výsledok žiadny.Je to ojeb na zdieraní s peňazí.

AleXXXINO

No ja mam presne opacny problem mam ho prilis velky v sexe mi to neprekaza ale musim si kupovat o cislo väcsie trenirky pretoze sa mi tam nezmesti. 25cm myslim ze co je dost ja neviem ako ho zmensit keby islo tak ti darujem svojich 8 cm :D

jakino

Cau ako si to myslel tym ze dospelosti budem mat 14-15ako v normale a ako sa naozaj volas a kde byvas ?lebo mam kamosku ktra by ta chcela

Cindy 35

no ani muzi s nadmernym penisom to nemaju lahke- ja som stretla dvoch takych a zlakla som sa ich- nic nebolo. a podla reakcii boli na to zvyknuty, ten druhy ma prehovaral, ze vsetky zeny sa ho boja, ze sa nebude skoro vobec hybat atd. takze ani to nie je ziadna vyhra! on mal penis v erekcii takmer ako moje predlaktie