Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.
Ako zvacsit maly penis
chalani je mi vas luto ze riesite alebo si myslite ako sa ukazat napises a cakas sami rehot chod do erotaku a vyskolena ti povie ako sa veci maju nemas love zarob si budes na posmech takych su tam ....
pekne keby mali nie 16 cm ale 25 stale budu plakat su to chudacky pubertaci nech idu za ciaru a tam im povedia aka je realita doma sa rehocu keby nieco vedeli tak tu nesmrdia
Ja mam 16 rokou a penis meria 16cm :)
alebo nebojte sa chalani penis zevraj rasite do 20 rokov.. :)
Pocujte ja neviem ja mam 16cs ked mi stoji a 4 cm siroky a mam 15 takze ja s tym problem nemam. co ja viem asi onanovanim :D
Čaute,mám 19 rokou,som vysoký asi 180cm a vážim asi 62kg.Ja tento problém chvalabohu nemám,v 100% stave má dĺžku 19cm a šírka 5cm.Ale viem o ľuďoch ktorí sú väčší a starší a majú ho menší ako ja.Nie je podstatné aký veľký ho máte,keď vás vaše dievča naozaj miluje kvôli tomu aký ste tak neni problém.Ps niektorý hovoria že chcú mať 23 a viac centimetrovy,ale načo,kam by ste ho chceli strkat?Do ženy ho strčiťe max 15-20cm.A navyše podľa mňa hrúbka je dôležitejšia....
Moj ma v stoporenom stave 13cm.Aj ja som bol z toho frustrovany,ale spoznal som dievca,ktorej to nevadi.Praveze jej to vyhovuje.Teraz sme manzelia a vsetko je tak ako ma byt.Ja som spokojny a aj ona je spokojna.Takze ziadne hovadiny,lebo si len ublizit mozte.Ked si najdete dievca,tak ak vas bude lubit,tak vas bude lubit celim srdcom a aj telom,takeho aky ste.Apokial viem aj dievcata nemaju rovnako dlhu posvu.Ale moznoze sa mylim.K tomu by sa mali vyjadrit dievcata.
Zdravím môj penis má 5-6 cm a v stoporenom stave má 9-10 cm ale mám problém s tým že sa mi jak kebi trhá predkožka a mám tam jazvi jak kebi raste penis ale predkožka nie neviem čo s tým problem je ale aj s tým že sa mi penis zveččuje lebo osm v puberte porádi niekto ?
Hogama,čo ak tvoja priatelka bude mať kratku pošvu?
Serus....mám 17 a penis mám 13cm v stoporenom stave...ako sa dá zväčšiť bez tabletiek? Hanbím sa za to a potrebujem pomoc.