Ako zvacsit maly penis

Príspevok v téme: Ako zvacsit maly penis
kiko11111111

Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.

hanka9

Alebo ak nechces masturbovat
tak si chyt koniec penisu dvomi ci tromi prstami za kozku

natiahni si ho do dlzky na doraz

a takto ostan a vydrz 5 minut

opakujem 3x do dna

tiez necakaj zazraky, ale urcite tymto sposobom po par mesiacoch cvicenia ho budes mat o niekolko mm az dva centimetre dlhsi a rovnejsi

hanka9

Nie ze trosku
ale to treba kazdy den
najlepsie tak 2-3 x do dna

zazraky cakat netreba , ale par mm az dva centimetre su realne

x tra penis

Dá sa zvecsit penis pomocou x tra size niekto tu píše že je to somarina a niekto že mu to pomohlo tak napíšte aky typ postavy ste

anderj552

Ja ti teda poradím. A je to jediná rada ktorá, ak ju dokážeš premeniť na skutočnosť, bude fungovať na sto percent. Zmier sa zo svojim osudom.

kikakikusa

kazde zbozi predse ma svyho kupce :-) ja verim tomu, ze ked najdes tu pravu tak bude vam to klapat aj v posteli na 100% aj ked si myslis, ze mas maleho ;)

doktor1937

mám 14 rokov a mám ho dlhý 13-14 cm neni to podpriemer na môj vek lebo mám pocit že každý chalan ho má väčšieho ako ja .. ďakujem za odpoved

lucinda123456

na velkosti zalezi...ale pozor..nie len na dlzke...ale aj na sirke...ale zasa zlata stredna cesta..ani maly ani prilis velky