Ako zvacsit maly penis

Príspevok v téme: Ako zvacsit maly penis
kiko11111111

Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.

vodná pumpa

hm tú pumpu používam asi 20dní..vidieť zlepšenie tak o pol centy.. vynechal som asi 3dni.. pokusím sa vydržať tie 3-4mesiace ako odporúčajú .. držte palce dám report

ole

cawte mam 14 rokov a moj penis meria cca 15,5 cm ale ked sa postavy tak je zahnuty smerok k zemi co by som mal robit? urcite verim ze niesom sam ak ne tak mi napiste s takym istym promblemom .dakujem

michael

Čo si ho meráš? Chceš ísť sním na výstavu.Čo si robíš starosti. Žena potrebuje skvelého ftipného muža ,ktorý ju naladí na tú správnu nôtu.Ženské genitálie sú usporiadné tak že aj s menším penisom dokážeš urobiť rozkoš ženy len treba vedieť ako na to.

Zemný plyn

Vodna pumpa s tými cigami máš pravdu môžem potvrdiť aj uz mňa sa to zlepšilo. Cigi sú zabijak erekcie!

vodná pumpa

inak cigarety je veľký zabiják .. ked si dá jednu cigu vlčiak tak ostane na celý život impotent.. ja ked som prestal po 5rokoch tak ma kamoš upozorňoval, že za dva týždne budem mi stáť ako kameň stáále a budem úplne nadržaný minimálne 2týždne.. a mal pravdu.. som vysadil jedy z tela tak aj ten môj malí kamoš zareagoval :)

vodná pumpa

Ja verím tomuto.

-odkaz odstránený-

dodržím pravidelnosť s pumpou
pravidelná zdravá strava-veľa bielkovín, bryndza
cigarety alkohol preč
cvičenie rozpumpovať svaly krv hormony
kúpil som si Tribulus teressis - čo prírodné ti podporuje testosteron v tele..
tribulus je podľa mňa základná zložka všetkých XXL tabletiek
a hlavne to cvičenie zdôrazňujem a nie také že brušáky.. ale komplexné ísť na tréting boxu a pravidelne makať aby aj svali boli z toho.. lebo ked budeš chradrý tak aj to dole bude malé bude pomaly rásť ..

a tej pumpe verím, lebo teplá voda rozpína , tribulu zabezpečí prietok krvy a testosteron a potom hlavne pravidelná kvalitná strava, žiadny stres, a pravidelný spánok.. GL .. ja mám 14cm som spokojný aj moje boli čo som mal.. ale idem skúsiť toto. dnes som si to objednal .. dam vedieť po mesiaci ako to pokračuje
skús to aj ty verím že ti to pomôže a 4centy budú hore určite.. ja mám 29..kedže ty si mladší a u teba to pôjde lepšie .. a ten tribullus je dobrá vec