Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.
Ako zvacsit maly penis
Caute moj je pred erekciou 10 cm a po asi 19-20 je to normalne? mam 14 rokov
Caute moj je pred erekciou 10 cm a po asi 19-20 je to normalne? mam 14 rokov
j0zoo to je dost malo.. ked ti dorastie do dospelosti mozno tak 14-15 cm budes mat.. ja mam tiez 14 a mam 15 ked to ako tak stoji.. ked stoji jak delo tak 16cm urcite naskrabem.. nidky sa mi nepodrailo odmerat ked som ho mal tvrdeho ako skalu
Ahoj pumpickar :]. Je to rozne nie na kazdeho posobi vsetko rovnako niekto to prehana a v 30 ma problem niekto to neprehana a nemusi mat vobec a niekto maka na tom cele dni a je stale v pohode ale dam ti radu ked budes mat troska bolesti taky neprijemny tlak v penise tak radsej si daj pauzu nedavno sa stalo jednej kamoske ktora to s prijatelom prehanali a ked pumpovali tak mu pukla zilka krvi jak s rezbi prasata :] cviki s rukou su asi najbezpecnejsie sice nie moc efektivne ale pomaha to. Pekne nagelujes penis chitis pri koreni a tahas hore dokim nebudes mat erekciu opakujes potom pockas kim skrotne a opakujes tak 10 15 minut cisteho cvicenia kazdi vecer a uvidis ze to bude fajn :] ale vsetko s mierou :D
tu su tie vedecke studie na zvacsenie penisu www.plus4cm.com
tu mas www.plus4cm.com
tu su . Nedaj sa na nejake sprostosti, vacsinou su to len reklamne trhaky, ale v skutocnosti nic. Penis sa zvacsit da, tak nezufaj!
tabletky nefunguju najlepsie. Ked ich ale skombinujes s niecim efektivnejsim, mozes si penis celkom vyrazne zvacsit
neexistuju klinicke studie, ktore by potvrdzovali ucinnost tabliet. je to vyhodenie penazi. viz. vacsipenis.sk
sú ženy ako ja ktoré preferuju len maličkých vtáčikov ako máš ty .....s tým nič sa nedá robit.a videla som dokumentárny film kde vysvetloval lekár že mužovi s malým vtáčikom pri erekcii narastie o viac ako tomu čo ho má vacsí a že sa vyrovná s velkostou velkého, lebo ten čo ho má vacsí mu počas erekcii nenarastie.velkost vtáka nemá žiaden vplyv na dobrý vztah