Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.
Ako zvacsit maly penis
Chirurgia nie je to pravé orechové, ale asi jediné reálne.
Ahojťe ja budem použivat vitamin E, a dalšie vam bude rastnuť penis ako šialeny som čital na Internete ja ho mam 10cm ked stoji ale erekciu mam za 50 Sekund viem že je maly ale vitamin E vam pomože tak nepište že maly ano je maly ale vitamin E pomaha prekrvenie a budeťe mat pocit super odporučam vam to Ak toto čitate Prosim Kupťe vitamin E a tu dam link prečitajte si cele Dakujem ....
: www.zdravie.sk
caute mam otazku ktora sa tu objavila uz niekolko krat---- Mam 15 rokov a myslim si ze na moj vek ho mam dost maly ked nestoji tak ma priemerne 3-4 cm ked sa postavi ma 15-16,5 cm myslim si ze je to malo :/ mozete poradit ako si ho zvacsit bez natahovania predkozky a tabletiek??? ( potrebujem rychle odpovede) :D Dakujem
aky je vas nazor na xtrasize ? -odkaz odstránený-
ZDravim každeho mam 23 rokov ked som mal 11 rokov a vydel som ženske telo na obraskach fotkach atd vedel som že niečo sa deje ;) tam dole od stašich spolužiakov som sa dozvedel že si ho mastrbuju taK som to skusil no žiadna kapka ale erekcia bola :) v 13 rokov mi zhrubol a zvädšil sa mi žalud a mal som ho asi 7 cm v 14 rokov som si všimol že je dlchši a pri erekcii tekli mi sperma no a uš som mal radost som spokojny mam ho 14-15 cm a strieka podla toho kolko mam v sebe tekutiny .... v 20 rokov som ho tak nemal hruby ako teras mamho akurat do pusinky chlapy a chlapci neriešte penis riešte ženy a holky mam 23 rokov a zasebou mam tolko dievčat a po sexe sa ich pytam bol som dobry ? Mam ho velky je aakurat !? Každa jedna holka alebo žena mi povedala mne to stači je hruby je velky je stredny ale každa jedna holka vam to povie a ked vam povie že je maliii !! Strčte jej čuraka do prdelky ;) a zisti :D na penisu nezaleži neviem vam povedat kolko dievčat som mal lebo sam ich neviem spočitat a mam 122 kg :D myslim to važne začal som sex v 17 :) teras ich striedam jak ponošky sex zbožnujm každa žena je ina v sexu ;) ine chute :D no mal som mlade 16-17-18-22-23-24-25-27-29-30-32-33-35-36-39-40-41-42-43-47 bola najstašia :/ to som prehnal :D ale naljlepšie su od 25do30 akurat sa spravia netrva to dlho ;) mlade do 25 sa klepu z erekcie akokeby odpadali oči mimo :) no a od 30 a viac tam sa naskakate tam uš treba pomôcku vybračni kružok nektora nemaže treba rubrigant atd :) aj mali gašparik dokaže niečo v ženskom ude bod G ja hlboko 4cm aj ten 7cm stači neveriš ? Natoč si ju a ak to part erka bude citit že ma nejake čudne vzrušenie je to bod G a ak nato natrafiš može sa robkat každu minutku i 10 krat zažil som to ale uš ma to nebavy :/ chcem mat ženu sam pre seba len preseba :)!aš do smrti taka sa taško hlada ;) neriešte penis alebo cm ale čo znim dokažeš aka je vydrž ano niečo sa priznam poprvikrat som nasadil gumu a zasunul som to do ženskeho pohlavia 3x a dost :( no teras to trva niekedy i 1 hodinku lebo pred sexem si ho vyhonim ale partnerka to zystila :/ ale bola rada :D hodinku a 5 krat som mal vajička mokručke :* bože nech žiju ženy ....
Ahojte chalani, mám 15 rokou, keď mi nestojí je veľký tak 8-9 CM a keď si stiahnem predkošku a postaví sa mi tak sa mi postaví iba trošku na veľkosť 11-12 CM a absolutne nechce ani stvrdnúť :( ale zasa keď si nestiahnem predkošku a postaví sa mi tak mám veľký tých 14-15 cm a v tedy je hlavne tvrdý a už neviem v tedy stiahnuť predkošku, čo s tým spraviť ?
Chlapci načo siho meráte, keď nemáte 20-25 rokov penis rastie až do 25 podla toho ako to máš ty :) Keď budete mať po 20 potom si ho meraj nie teraz ke´d máš 14-16 !!! :D
Vyskušajte track.naturalxl.pl
Az ked budes mamke viac pomahat v domacnosti ,az potom sa ti ten tvoj pimpúr vrati do normalu.
Ahojte ma 14 rokov ked mi nestoji tak ma 4,5 - 5 cm a kedd sa postavy tak 14 je to normalne?