Ako zvacsit maly penis

Príspevok v téme: Ako zvacsit maly penis
kiko11111111

Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.

Erik662

Ahojťe ja budem použivat vitamin E, a dalšie vam bude rastnuť penis ako šialeny som čital na Internete ja ho mam 10cm ked stoji ale erekciu mam za 50 Sekund viem že je maly ale vitamin E vam pomože tak nepište že maly ano je maly ale vitamin E pomaha prekrvenie a budeťe mat pocit super odporučam vam to Ak toto čitate Prosim Kupťe vitamin E a tu dam link prečitajte si cele Dakujem ....
: www.zdravie.sk

badster

caute mam otazku ktora sa tu objavila uz niekolko krat---- Mam 15 rokov a myslim si ze na moj vek ho mam dost maly ked nestoji tak ma priemerne 3-4 cm ked sa postavi ma 15-16,5 cm myslim si ze je to malo :/ mozete poradit ako si ho zvacsit bez natahovania predkozky a tabletiek??? ( potrebujem rychle odpovede) :D Dakujem

vilo0072

ZDravim každeho mam 23 rokov ked som mal 11 rokov a vydel som ženske telo na obraskach fotkach atd vedel som že niečo sa deje ;) tam dole od stašich spolužiakov som sa dozvedel že si ho mastrbuju taK som to skusil no žiadna kapka ale erekcia bola :) v 13 rokov mi zhrubol a zvädšil sa mi žalud a mal som ho asi 7 cm v 14 rokov som si všimol že je dlchši a pri erekcii tekli mi sperma no a uš som mal radost som spokojny mam ho 14-15 cm a strieka podla toho kolko mam v sebe tekutiny .... v 20 rokov som ho tak nemal hruby ako teras mamho akurat do pusinky chlapy a chlapci neriešte penis riešte ženy a holky mam 23 rokov a zasebou mam tolko dievčat a po sexe sa ich pytam bol som dobry ? Mam ho velky je aakurat !? Každa jedna holka alebo žena mi povedala mne to stači je hruby je velky je stredny ale každa jedna holka vam to povie a ked vam povie že je maliii !! Strčte jej čuraka do prdelky ;) a zisti :D na penisu nezaleži neviem vam povedat kolko dievčat som mal lebo sam ich neviem spočitat a mam 122 kg :D myslim to važne začal som sex v 17 :) teras ich striedam jak ponošky sex zbožnujm každa žena je ina v sexu ;) ine chute :D no mal som mlade 16-17-18-22-23-24-25-27-29-30-32-33-35-36-39-40-41-42-43-47 bola najstašia :/ to som prehnal :D ale naljlepšie su od 25do30 akurat sa spravia netrva to dlho ;) mlade do 25 sa klepu z erekcie akokeby odpadali oči mimo :) no a od 30 a viac tam sa naskakate tam uš treba pomôcku vybračni kružok nektora nemaže treba rubrigant atd :) aj mali gašparik dokaže niečo v ženskom ude bod G ja hlboko 4cm aj ten 7cm stači neveriš ? Natoč si ju a ak to part erka bude citit že ma nejake čudne vzrušenie je to bod G a ak nato natrafiš može sa robkat každu minutku i 10 krat zažil som to ale uš ma to nebavy :/ chcem mat ženu sam pre seba len preseba :)!aš do smrti taka sa taško hlada ;) neriešte penis alebo cm ale čo znim dokažeš aka je vydrž ano niečo sa priznam poprvikrat som nasadil gumu a zasunul som to do ženskeho pohlavia 3x a dost :( no teras to trva niekedy i 1 hodinku lebo pred sexem si ho vyhonim ale partnerka to zystila :/ ale bola rada :D hodinku a 5 krat som mal vajička mokručke :* bože nech žiju ženy ....

Ben1

Ahojte chalani, mám 15 rokou, keď mi nestojí je veľký tak 8-9 CM a keď si stiahnem predkošku a postaví sa mi tak sa mi postaví iba trošku na veľkosť 11-12 CM a absolutne nechce ani stvrdnúť :( ale zasa keď si nestiahnem predkošku a postaví sa mi tak mám veľký tých 14-15 cm a v tedy je hlavne tvrdý a už neviem v tedy stiahnuť predkošku, čo s tým spraviť ?

x....x....x

Chlapci načo siho meráte, keď nemáte 20-25 rokov penis rastie až do 25 podla toho ako to máš ty :) Keď budete mať po 20 potom si ho meraj nie teraz ke´d máš 14-16 !!! :D