mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
:) este najst niekoho kdo je ako ja
aj ked jeden taky clovek na planete asi bohato staci
znudenost, otravenost, otupenost:) treba si najst robotu, urobit si daky kurz, ucit sa jazyk, pak si budes vazit volno a mozes ist sama do hor, to je uplna bomba, aspon pre mna teda:) cim skor kym sa nezobudia medvede, potom je uz ta samotarska turistika celkom dost adrenalin, najma v tych lokalitach kde stretnes za den tak 5 ludi...
Lost ty musis byt ,,ja,, v muzskom prevedeni :) a naopak :)
Ja tuzim vidiet z prirody na prvom mieste canyon, a z mest pariz, kvoli tym budovam :) necakala som ze napises prave tiez tieto dve miesta.
Tiez si neviem predstavit byt s jednou osobou stale. To by nevydrzal :) aj ked chcem mat priatela vo vseobecnosti, tak ked uz sa nieco rysuje, tak uteciem od toho. Zo strachu ze mi tonarusi moju pohodu a zauzivany samotarsky zivot. Tak radsej uteciem od toho. Plus to ublizitej druhej osobe, cize nic moc .
Take motivacne video :)
www.youtube.com
cestovat by som chcela ale skor ine kultury a viac ako minulost ma zaujima ako ludia ziju teraz napr, v cine, japonsku...a taku prirodu v afrike by som si tiez pozrela, lebo nejake mogolsko..a sibir ma vzdy fascinoval. inak ani neviem, keby som si mala vybrat co naozaj robit tak ma fakt asi ani nic nenapadne :(
mozno niekoho z kategorie samotari :) ale ja asi skor potrebujem takeho co ma raz zacas vytiahne na svetlo sveta a medzi ludi, lebo ked ja raz zapadnem mezdi 4 stenami a 1 obrazovkou tak sa otial len tazko vyhrabavam
inak sama neviem do ktorej kategorie ludi partim, priroda ma nejak extra nefascinuju, ale zboznujem velkomesta a mozno ked tak moderne umenie..a hudbu samozrejme, to je tiez umenie...bavit s ludmi sa neviem, ak neratam stavy pod vplyvom alkoholu ale to sa zamna bavi on, (preto ho aj pijem) ale zas to sa tiez neda stale a najnovsie uz ani neni s kym, nikto uz v mojom okoli velmi po baroch nebeha, a ja tiez niesom zrovna party typ, to len ked som donutena
jeanny, no pocuvam asi uplne vsetko, takmer, podla nalady, ked potrebujem adrenalint tak nieco "rychle" (napr tiesto, rammstein, co ine je rychle?) a ked sa chcem spomalit, tak nieco pomale :)
podobna, hmm presne ako pises :)
to cestovanie mam z filmov (zas discovery a james bond)
cize by som toho chce ltak vela, ze jeden zivot nestaci :D
moje MUST DO je pozriet vsetko co sa omiela, napr v USA grand canyon, alebo pariz, alebo egypt, indiu, cinu, antarktidu, atd atd.
a potom historicke mesta (toto ani neviem odkial mam, proste zistit aky zivot bol pred 50-100 rokmi, co sa da napr v tych velkych nemeckych mestach, ale aj v inej krajine)
alebo si zobrat nejaky roadsrej a svajciarske a franduzske alpy, ako james bond :D
jeanny, chyby sa v noci nepocitaju :D
ja mam zhodou okolnosti dost podobne pocity ohladom potencionalnej buducnosti so zivotnym partnerom :)
nejak som si extra zvykol na "slobodu ala samotu" a i ked privitam spolocnost dobreho cloveka, tazko si viem predstavit 24/7 bytie s tou osobou, kapanej aj zo strachu ze co ak su moje nazory extremne mimo realitu (hlavne z dovodu ze samota mi dost prekreslila myslenie :D ) :D
to by si musela najst chapaveho chlapa:) a schopnost mu pekne mierne neodpudivo vysvetlit o co ide a ako sa veci maju :)
tazke, velmi tazke :)
*pohari ale chyb tam mam asi viacej, nikdy som nebola moc na pravopis no zabite ma :)
a k tej samote...nechyba ti aspon jedna blizka osoba?
inak nadruhej strane si zas vobec neviem predstavit ze by som mala napr frajera (co by bola udalost storocia) a musela s nim travit kazdu volnu chvilu, to by asi jeden z nas neprezil :) ale zas semtam by sa mi sikol...len neviem ci by suhlasil s takymi poziadavkami