mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
cokolada vie zblbnut mysel :)
ked nadtym tak premyslam, ja som si dala druhu skolu aby som sa menej nudila a mala pocit ze robim nieco uzitocne, nakoniec sa ale ukazalo ze az tolko casu jej zas venovat netreba :D a som kde som bola..pc hru by som si ale zahrala, aspon trosku virtualneho vzrusenia, skoda ze si ju neviem nainstalovat (aj preto by sa mi zisiel obcasny frajer)
jeanny, v tom je ten pruser ze nie si nutena, tak nic nerobis, pak si znudena a mas depky z tej celej prazdnoty. treba sa donutit, ja som tiez studoval na dennom studiu a pracoval popri tom a boli chvile ked som si vedel vazit ze som v buse sa mohol odviezt z roboty do skoly a nic tych par minut nerobit, obzvlast po skuskovom.
To ma isto z dectva, ked som stale hraval hry na hardcore urovni, "nech je fun" a nech ma to dostatocne zamestna, lebo to je nuda vsetko vyhravat bez boja..
Ale v zivote je to kapanek komplikovanejsie :)
To sa ani neda zmysluplne popisat, resp. mam prilis vela cokolady v zilach na to aby som to teraz vedel :D
lost, jasne, aj ked zvazujem ze si zozeniem daky zvonec a dam si ho na krk aby som pri chodzi zvonil nech zdrhnu okolite medvede ktore su zo svojho strachu pred clovekom schopne odtrhnut ti nohu:)
jeanny
'lebo ma vsetko tak sa z toho zcvokne..ale tak co si mam zbytocne vyrabat problemy?"
tak to bolo dobree :D
to prve uplne plati, to je jasne a potvrdene a to druhe, to je zaujimave, stale sa sam seba pytam, naco si hadzem polena pod kolena :D
taka zufala sebamotivacia :D
i ked pes nie je az take poleno, ale ked som uz v statu pro quo ci ako sa to vola , naco som si musel zaostarat dalsi zavazok vo forme vychovavania psa :D
ale ty sa mas, ty aspon studujes :)
ja som opustil skolu a uz sa mi do nej nechce vratit, moja teoria je "vsak naco" :D tak aspon nie si najstratenejsi pripad na svete :)))
hej ale robotu nehladam, etse studujem a nestihala by som to lebo idem do zahr.
jazyk som skusala ale kym niesom do niecoho nutena tak to nema ani vyznam sa o to pokusat...
ale mas pravdu, clovek je proste stvoreny na to aby v kuse "bojoval o zivot", ked to nepotrebuje lebo ma vsetko tak sa z toho zcvokne..ale tak co si mam zbytocne vyrabat problemy?