mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
je tolko veci ...ale tak ked teba nic nebavi...ty musis vediet co by si chcela. ved staci otvorit noviny, pozriet kulturny program, nieco najdes, alebo niekam ist cvicit, ci napriklad malovat, nieco tvorit, cojaviem co teba bavi...
podla nalady...najradcej mam miecnu a som jej schopna zjest strasne vela, jedine prirodne antidepresivum co poznam a viem ze zabera ale takto priberem pet kil zasa :(
co su to konicky? skus nejake navrhnut lebo mna absolutne nic nenapada
"extremne super vysledky..." no tak s tym rozhodne problem nemam a skola ma absolutne nebavi ale proste ma to nuti robit aspon nieco a niecim sa zaoberat a neflakat sa len tak a nedepkarit...ja neviem asi vyjst sama so sebou..a ako sa daju odstranit negativne myslienky by som rada vedela, asi ich nemam lebo sa mi pacia :)
konecne mas cas, tak sa zacni venovat nejakym konickom
Len podla tohoto:
"a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho"
to ma len tak napadlo, lebo ja som mal podobny problem nevedeit vyplnit prazdniny :) a chcel som extremne super vysledky a cakanie medzi tym (i po uspechu) ma zabijalo...
ale:
"ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky"
ake su tie negativne myslienky? mozno ak by si ich odstranila, tak by bolo lepsie ?
ambiciozna?? ak ti pride ako ambicia vyplnit si volny cas aspon jedinou zabavnou cinnostou a nezblaznit sa tak mozno...v com mylsis ze spociva moja ambicioznost?
alebo cvičím jogu