Čo robite ked pride depka?

Príspevok v téme: Čo robite ked pride depka?
jeanny

mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina

podobna

Aj ja som asi tak od noveho roku zacala normalne premyslat nad cestovanim. Ako teraz nie, ale tak v buducnosti. Ze by som rada cestovala, a je mi jedno ako :) Najradsej tiez prirodu omrknut, nejake velmi zaujimave vyhlady (ako z filmov:)) len tak lezat na trave a stravit tam polku dna a pozerat sa :) a plus nejake stare mesta, kde su pekne stare budovy, to milujem :)
A ta extremna samota, tak viem co myslis :) ja som nad tym xkrat len tak premyslala, a predstavovali si ake by to bolo, a snivala . ale to len v hlave:)
Jednoducho kazdy clovek je nejaky. Ako sa kto narodi, s akym osudom, taky aj bude. Napriklad my tu co sme radsej o samote, tak mame podla mna vacsi cit pre krasu napr.prirody, umenia, zvieratiek, vieme ocenit taketo veci, a zamyslame sa nad ,,zmyslom zivota,, a roznymi podobnymi temami . A ti co si ,,uzivaju,, zivota, ze sa vedia paradne zabavit vonku s kamosmi, ozrat sa, a pretancovat cely vecer kazdy tyzden co tyzden, tak ti asi tazko maju vztah k prirode a umeniu atd. Ako hovorim vseobecne, nie na kazdeho to plati, nevidime do hlavy cloveka a nad cim premysla. len moj nazor :)

jeanny

lost ty si fakt samotar :)
aku chudbu pocuvas? bez hudby by som to tu neprezila ani ja, sluchadka mam na usiach nonstop...pes tu tiez niekde chrape, cokolada sauz zjedla, len ten dzus v pohary mi chyba...
ja by som totalnu samotu nezvladla, prepina mi z nej, a to aj napriektomu ze som skor introvert a dlhodoby pobyt medzi ludmi mi nerobi dobre..najme ak su neznami, to ma vycerpava. cize ani jedno ani druhe

lost

napr hudba je u mna take virtualne utocisko :D
najlepsie je lahnut si do sedacky, dat si sluchadla (musia hrat krasne) a zapnut nejaky playlist, zatiahnut zavesy, nech nic nerusi, pes polezi v blizkosti, cokolada a dzus je volitelna moznost :D
ale problem je najst si na to cas, i ked ho mam relativne vela, problem je ZACAT :D (robit cokolvek) ten zaciatok, je vzdy najhorsi, rozbeh, hmm.. nieco ako rozbeh vlaku :)

lost

ja som sa nevratil k ludom :)
ale mozno to raz nutne bude, no ako kamosom mam, ale nie viac ako mam prstov na rukach, a to len takych, ze by som ani ten prst do ohna za nich nedal, jedine jeden je taky, ze sa mu da verit, ale to je viac menej nie velmi osobny vztah, cize mam 0,5 kamosov len :D
ale v minulosti, cca ,7 roka dozadu som to riesil tak, ze som isiel s kamosmi charakteru popisanych vyssie von, proste napr jeden, za nim som cestoval az z PK do BA a sice som vedel ze on chodi so mnou "von" len z dovodu ze nic ine na praci nema a len chce aby som mu kupoval jeho hracky (nechcem popisat, este by sa nasiel :D ) ale mne to bolo fuk, ale potom isiel do ineho mesta studovat a som nemal sancu neuvedomit si, resp. nepripustit si ze SMOLA, nikdy nic nebolo a ani nebude* (vztah k ludom) *v blizkej buducnosti. A tak som zabijal cas sam. A bolo to absolutne rovnake ako ked som ho zabijal s "kamosmi"
Ono je to len uplne chvilkove zdrhnutie z reality do "zivota akeho by som chcel"
ale eventualne "som zaspaval sam" - toto vobec nie ze by som chcel spat s kamosmi :D ale... ak som bol dostatocne zaneprazdneny - akonahle som po "vonku" prisiel domov, sadol somza pc a robil som si sovju extremne busy pracu, cize som nemal cas mysliet, ale az ked som zaspaval, tak som mal tonu casu, ze ake nudne to cele je a kazdy den stale to iste..
dalsi pokus venujvem cestovaniu a snad mi to pohlad na svet trosku rozjasni a zlepsi :D
nejaky napriec europsky vylet, alebo podobne, asi so psom :D :D
sice pochybujem ze to nieco na veci zmeni, ale tak aspon budem BUSY, kedze nikde inde busy byt uz nemam silu a anichut (skola, praca)
alebo som raz hcel skusit toto:
odist na 1-2 tyzdne do extremnej samoty, tj. daleko niekam do hôr a nemat zo sebou ani mobil, nic, proste len ja a priroda (napad z jedneho serialu na discovery), lenze to so psom bude narocnejsie, ked vyrastie, tak mozno :)

jeanny

tak to mojmu psovi asi chyba empatia :)
no ale inak je zlaty a taky antistresovy macko ale on ma rad zimu a to ja velmi nie...
ak nevies co stymi cokoladami rada sa podelim :)

podobna

hej preto nechodim medzi ludi :) kedysi som sice chodila, aj sa zabavat a tak, ale po dvoch rokoch toho som zistila ze som ako keby sama v dave, tak som sa toho uplne vzdala, prerusila som kontakty, a zijem si sama so sebou :) aj ked je pravda ze clovek potrebuje mat niekoho pri sebe, ale ak to nema dlhsi cas, tak sa da zvyknut. a ak nanho pride zla nalada a myslienky typu ze nikoho nema, tak sa daju casom naucit ovladat a preskocit celuuuu cestu trapenia az nakoniec, kde je vysledok taky isty preco sa vlastne tych ludi vzdal :) aj ked urcite pride cas, kedy sa clovek bude musiet vratit medzi ludi. ako napriklad ty lost. Co ta doviedlo k tomu po xmesiacoch vzdat sa samoty ?

lost

mimochodom, to ze pes citi naladu ludi, ono na tom nieco bude :-O
ja neviem ci to bola len nahoda, ale raz ma nastval jeden email a tak som odisiel zo sedacky a pes na mna tak pozeral ze "co sa stalo?!" a taky vyzera ako keby vystraseny, alebo takeho som ho proste este nevidel.

lost

podobna, inac tych kamosov si opisala lepsie ako by clovek vobec dokazal nieco opisat.. absolutna trefa do najvycentrovanejsej molekuly ktora je v uplnom strede terca.

podobna

pes dokaze vycitit naladu svojho pana,alebo clenov rodiny. a podla toho sa k tebe aj sprava. (teda aspon moji to dokazu). A nie je dna ked som s nimi, aby ma nerozosmiali a nanaplnili radostou ze ich mam:)

lost

jj, ked uz pohyb tak riadny :)
ale aj v zime sa to da :)
pohyb generuje teplo
napr ja to robim tak, ze mam na sebe len kratky rukad (od 5C hore) a rychlo sa pohybujem (ale nebezim) a to ma viac motivuje k pohybu ako ked by som mal na sebe 5 vrstiev a bol ako v bavlkne, i ked trosku drasticke motivovanie..
alebo sa da obliect a vies ake super prijemne je kracat alebo behat po 1-2cm vrstve snehu? :)
i ked sneh nie je asi dnes, ale ak bude, tak to bude mozne :)
super makkucke, clovek ani nemusi mat hitech bezecke boty na behanie aby mal taky pocit..

no nedavno som nasiel cca 50 cokolad (tie bez laktozy, i ked obcas na to kaslem, ked je tam toho malo, zijem len raz :P ), teraz mam problem ich vsetky zjest :D

ale nejaky spoluhrac/ka by bola super volba :) predsa len ked je clovek sam tak sa tazko motivuje, a clovek ani nie je velmi urceny na dlhodoby zivot v samote (sam som si myslel ze je, ale po x-mesiacov absolutnej samoty si myslim ze je to pravdiva fraza)