mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
každý človek má dilemu, čo s voľným časom, najmä ked nemá žena svoju rodinu, či deti..
ja dosť čítam, alebo žehlím, varím, brúsim na nete, kde hľadám zaujímavé články..lakujem si nechty, pozerám telku, rob to, čo cítiš..chod sa prejsť...aj ked to bude také nudné pre teba..ja idem aj sama do mesta na kávu, pozorujem pri tom ľudí..nebaví ma ísť s kamarátmi, alebo zbehnem sama do kina
by som niekoho zavolala a isla niekam von
alebo si pustila muziku, zakutrala sa do perin, a isla spat
alebo zbehla do kniznice a nasla nejaku zaujimavu knizku
no tak to mi zozen priatela :(
Pomiluj sa dobre s priatelom a ono Ta to prejde...
skor ostatni maju taketo resty voci mne...naposledy ked som mala taketo obdobie som volala kazdeho von ale nikto nemal cas alebo sme sa dohodli a potom to dany clovek trikrat posunul a zrusil...nemam tolko kamaratov, s rodinou som stale a ostatni na mna nemaju stale cas...aj tak mam pocit ze sa nemam uz s ludmi o com bavit
mne pomaha ist medzi ludi. Predovsetkym takych, ktori ma rozosmeju, dvihnu naladu... ak je to s tebou ale az take vazne, nemala by si to nechat len tak. Chod za priatelmi, rodinou... kazdy ma nejake resty, ked slubi druhemu, ze "niekedy pojdeme von". tak to sprav teraz a oziv stare priatelstva ;-))). Niekedy sa len treba premoct.