Čo robite ked pride depka?

Príspevok v téme: Čo robite ked pride depka?
jeanny

mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina

jeanny

s tymi ludmi je to presne ako hovoris...
zvieratka mam ale to tiez riesi problem len docastne, uz musim asi len pockat kym zacne semester zasa, potom budem nadavat ze musim chodit do skoly a nudit sa tam :)

podobna

a co s tym ludia spravia? Bud zavolaj najblizsej priatelke(priatelovi) ktory o tebe vie cca vsetko, pred kt sa nebojis rozpravat o svojich problemoch. alebo nevolaj nikomu. Pred ,,ludmi ktori maju cas,,kt.nie su nejako blizki k tebe, by si urcite nerozpravala hned o svojom probleme. Rozpravalai by ste co nove a bla bla bla, a kedze v podstate nic nove nemas, tak by rozpraval on a stale bla bla bla, a ty by si pocuvala, nieco sem tam povedala, padol by mozno nejaky bezvyznamny dialog, a pocas celeho toho by to bola len jedna velka pretvarka, sileny usmev, prisla by si domov a pokracovala by si dalej v tom, co si pocas stretnutia skryvala, nerozpravala, a urcite na to myslela. nie je tak? :)
mas nejake zvierata? tie su lepsie ako ludia o tisic percent. :)

jeanny

a k tej cokolade...akoze nejaku bez mlieka? laktozy? taka ani neviem ci existuje no ale skusaj :) teraz vyskusat vela :)
a psika mam aj ja ale vacsinou prejdem len kusok od domu a uz sa chcem vratit aj ja aj pes (sme lenivy), a prechadzky na mna divne posobia...ked uz pohyb tak riadny ale to sa v zime moc neda

jajka001_

podla mna by si mala skusit obvolat ludi, kto ma cas, nevzdavaj to vopred, dohodni si stretko atd
a minimalne sa ist aspon trochu kazdy den prevetrat
mna osobne zabija ked som par dni zavreta a nevyjdem von

jeanny

hej to je presne ono...kym mam skuskove napada ma milion veci ktore by som chcela robit ale ked mam moznost tak nic, proste to odide a som vkely, dostanem sa do rezimu naobed vstanem, najem sa, sadnem za komp, medzitym desatkrat jem a potom idem spat..v lepsom pripade idem niekam na kavu, obed, nakupy, do kina alebo co ale to mi zabije len chvliu casu, nakoniec aj tak skoncim tuna

lost

inac suhlasim s pohybom :)
vdaka mojmu psikovy ho mam pozehnane teraz, hlavne ked sa mi nechce a on si povie ze "aha, ok, tak uvidime, kto z koho, ja ti zdrhnem a ty ma chytaj, a teraz ty posluchaj "no pood!!" ak ma chces naspat"
a cerstvy vzdych :)
teda aspon v 95% to zabera, mozno aj viac :)

podobna

Jeanny, ako keby som citala o sebe. ja mam teraz momentalne obdobie to iste. Milujem filmy, hudbu, kreslenie, prirodu, ale teraz? nic z toho ma vobec nebavi, a nenaplna. Tiez som sa pocas skuskoveho tesila ako sa to skonci a budem mat cas na svjoe konicky a ako ma konecne nieco potesi. Ked to prislo, tak nic, absolutne nic, neviem sa do nicoho dokopat a cely cas len tak chodim alebo sedim a rozmyslam co by som mohla ist robit, ale ajtak zostanem o vyvalovania sa a depkarenia. Medzi ludi vobec nechodim, som stale len doma s rodinou alebo so psama a mackou. A to je aspon nieco co mi dava trosku radosti.
Rada by som ti poradila, ale sama neviem co mam robit, tak vobec neviem. Asi len cakat kym to prejde samo, nieco ti ,,vbehne do cesty,, a zase bude vsetko v poriadku,a bude ta zase naplnat to co predtym.

jeanny

ty si asi ten typ cloveka co mam milion zaujmov a tesi sa uz len z toho ze vonku svieti slnko...ja viem ze mi je tazke radit ale rada by som aspon pokecala s niekym co ma trochu chape alebo sa aspon vykecam

lost

mliecna mnam :D
no prave tu nemozem :)
blbe alergie
mne uz ide hlava prasknut z tych horkyh, kakaovych a roznych dokonca jedna ze konope cokolada, nie je to marihuanova ? :D
ale to neni mozne kedze je z obchodu..
no cokoladu mozes a potom rovno cvicit nech mozes dalsiu :D
ja som sa hlavne pytal preto, lebo uz neviem aku cokoladu si kupit :)
tiez hasim podobnu situaciu cokoladou, staci ked rano vstsanem s blblou naladou a idem a zrazu zhliadnem cokoladu, ako to potesi :D
ale malo by to byt len docastne riesenie :)

jajka001_

najlepsie prirodne antidepresivum je pohyb, uvolnuje sa pri nom serotonin
najhorsie co mozes robit je lezat , cumiet do blba a cpat sa cokoladou :)