Čo robite ked pride depka?

Príspevok v téme: Čo robite ked pride depka?
jeanny

mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina

lost

Ale u nas nemrzne, je lahko nad bodom mrazu :)
radsej to ani nechcem vidiet tu zimu :D
ale dnes este 1x von so psikom :)

lost

jajka001_

jaj tam je hrozno :)

to len z dovodu, aby to nebolo extremne suche tam hore :)

GorillaZ
tma = zavesy :D
mozilla = bezpecnost :))

no ta tma, uz nie je, som zapol svetlo a co som nasiel na stole i53.tinypic.com
:D :D :D

ale toto svetlo mi zabija oci, je dost silne, i ked viac nasmerovane mimo mna, takze pohoda :D

ako je vonku ?
netusim :D
nevidim, nepocujem, necitim (i ked mam otvorene okna takze je tu chladok, asi je vonku zzzima)

Opera sa mi nepacila, lebo tam obcas nesli stranky ktore som chcel (cca 4 roky dozadu)

GorillaZ

@Lost
Nechcem byt velmi kriticky ale zrejme to bude ozaj zle :D, uz len ten fakt ze sem davas tie fotky, taka tma v izbe a navyse pouzivas Mozzilu ! Ja sam na tom nesom extra dobre ale aspon mam svetlo, vedla mna ucivo ktore som si pozrel dneska a navyse pozivam Operu takze niet o com :D

@nyky20
Chodis na strednu alebo na vysku ?

@jajka001_
Dneska je ale fakt mizerne pocasicko. Vonku som dnes skoro nesiel ani ja ale nastastie som stihol do 12:00 kedy este nebolo taka kosa a vychrica. A inac som vyhladol aj ja :D

@Jeanny
No tak potom skus nainstalovat sama :) Sak treba sa to raz naucit podla mna. Ani nejaka kamaratka neovlada instalacie ? Co vlastne studujes v tej BA ? Tipnem si ze ekonomiu ?

lost

To sice netusim, ale je to take chutne ze uz som od obeda zjedol z toho 1kg :D
v strede je (myslim) banan a jablko a okolo toho (to tmave) je take cesto, tazko to opisat, sladke, jemne :)
take usite pre alergikov :D

jajka001_

tak ale sa pozrite von z okna, je to tam ako vymrete :) kto by v takej kose chodil von, max tak vyvencit psa a do obchodu, alebo ako je u nas zvykom, do obchodneho centra