mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
@Jeanny
Ak sa mozem spytat, bola si s tym aj u psychologa ? Ak nie tak si myslim ze by to bol dobry prvy krok.
a aku knizku o depresiach, myslis nejaku konkretnu?
moon mam 24 ale takto to mam uz dlho...vlastne namna pridu tieto stavy vzdy ked by som sa mala prave tesit a uzivat si...po maturite som prerevala dva tyzdne a to ma zobrali na vsetky skoly co som chcela. cela vyska bola premna jednym velkym sklamanim a teraz mam navyse pocit ze mladost je prec a cas strasne rychlo ubieha a ja stale len sedim doma a nic s tym nerobim, nervy z toho mam
inak umenie som chcela vzdy studovat
lost ty sa tusim fakt zabavis doma aj sam :D:D
No že sa dá tolko príspevkov napísat na tému "jeden rozbitý pohár" som netušila : D
obetoval svoj zivot za poriadok v tvojej izbe :) ktovie ci si tam nemal smrtonosné bacily