mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina
Čo robite ked pride depka?
no mam este zopar jeho klonov, tak je to OK :D :D :D
ale tak, videl som ako pada,uplna sranda ze:
psik na mne lezal a potreboval som siahnut na taku krabicku na stole, aby som stihil sluchadla a tak si pomaly davam zo seba dole notebook, aby som ho nezobudil a zrazu sa zapletiem do kablov, jeden z nich strhne pohar (nastastie prazdny) a pohar pada, dopadol na dno, ja ze JOOOO prezil!! hoho, a radost trvala asi 0.7-0.9 sekundy a potom sa OTOCIL a roztrieskal na tej vrchnej krehkej casti :) a potom ze neeeeee :D :D
a to padol z velmi nizkej vysky na parkety, hm mozno to bolo 20-30cm ale asi uz mal nejaku tu rychlost ked sa otacal, vzdy som tak uvazoval ze hmm, nejak dlho som nic nerozbil :D
hej hej zvaľ to ubohý kábel :) bartova vyhovorka :) tak fajn, no...a ty si mal takyto vazny citovy vztah k tomuto poharu? potrebujes utesit? :)
idealne by to bolo vhodit medzi sklo
ale ak nemate take kontajnery, zabal to do nejakeho papiera
:DD chudak pohar, lost, ty vrah! :)
jaka animacia, zdochnem z teba :)
chudak pohar :(
ale nee :DD
Milujem kable :D