Čo robite ked pride depka?

Príspevok v téme: Čo robite ked pride depka?
jeanny

mam teraz vela volneho casu, skoncilo sa skuskove a namiesto toho aby som sa tesila sa uz neviem dockat dalsieho. Nie zeby som sa tak rada ucila, neznasam ten stres a ucenie mi ide tazko ale aspon nemam cas na svoje negativne myslienky. Neviem co somnou je, preco sa neviem tesit a uzivat si volna? nemam chut ani pozerat film, knihu nedocitam ani po prvu kapitolu, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nemozem sa donutit nic robit a ked aj zacnem, rychlo skoncim lebo nevladzem. Proste nezvladam samu seba, co mam sakra robit?? len tu sedim, a cely den sa dopujem cokoladou, to jedine ma este ako tak drzi pohromade inak by som sa asi zblaznina

lost

no mam este zopar jeho klonov, tak je to OK :D :D :D

ale tak, videl som ako pada,uplna sranda ze:
psik na mne lezal a potreboval som siahnut na taku krabicku na stole, aby som stihil sluchadla a tak si pomaly davam zo seba dole notebook, aby som ho nezobudil a zrazu sa zapletiem do kablov, jeden z nich strhne pohar (nastastie prazdny) a pohar pada, dopadol na dno, ja ze JOOOO prezil!! hoho, a radost trvala asi 0.7-0.9 sekundy a potom sa OTOCIL a roztrieskal na tej vrchnej krehkej casti :) a potom ze neeeeee :D :D

a to padol z velmi nizkej vysky na parkety, hm mozno to bolo 20-30cm ale asi uz mal nejaku tu rychlost ked sa otacal, vzdy som tak uvazoval ze hmm, nejak dlho som nic nerozbil :D

jajka001_

hej hej zvaľ to ubohý kábel :) bartova vyhovorka :) tak fajn, no...a ty si mal takyto vazny citovy vztah k tomuto poharu? potrebujes utesit? :)

lost

joo super, bol tam taky kontainer, dik za dobry napad :)
pohar je uz v nebi :)
stale mam v pamati ako som ho kupoval :D

fuuu, povysavane, poumyvane, snad tu nezostali ziadne stopy a som cisty :D :D

ja to nebyl :)

lost

:))

inac to sklo sa moze normalne vyhodit do bezneho kontainera? netreba to specialne zabalit? :)

aby som s tym este niekoho nezabil :D