Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)
Aky snubny prsten
pozerala som si tie prstene a naozaj su velmi krasne. Avsak ten maly kamienok (ten posledny prsten) tak to uz je v porovnani s kruhom na prst dost malinky az v nepomere by som povedala.
Ja by som radsej zase volila vacsi kamen.
Kto vie, ze je menej cistejsi??
Hej, uz len musim vymysliet, kedy jej ho dat. Chcelo by to nejaky dobry napad. A zase nemal by to byt nejaky gic... fakt netusim. Mne sa pacil vylet balonom, ale ci to nie je moc gicove?
No prstene ona vobec nenosi, tak to vazne neviem posudit:) hej, asi som sa uz rozhodol, radsej ten mensi, ale cistejsi:) aj ked ten rozdiel v cistote volnym okom ani nezpozorujes:)
su fakt krasne
myslim ze bude rada ved uz len preto lebo bude z lasky
ale tiež to zaleží od toho či ma rada vacsie sperky alebo len menšie elegantnejšie :)
je pekny :)
myslim, že ten menší bude lepší aj ako povedala kvako :)
priatelka sa určite poteší :)
Paci sa mi tento... resp. takto nejako vyzera. Neviem ho na webe najst, vybral som ho v konkretnom zlatnictve. Je ale velmi podobny. Mam 2 moznosti, bud dimant najcistejsi o velkosti 50ct, alebo menej kvalitny ale 70 ct.
Ale asi mate pravdu, radsej ten mensi a kvalitnejsi. Ten mi pride aj taky decentnejsi a krasne sa vo svetle trbliece. Ja len ze co by volila zena ak by si mohla vybrat. Ak kliknete na linku, su tam rozne velkosti pri tom prsteni od 1.00 ct az po 0.25 ct.
www.briliant.sk
mensi sa bude prijemnejsie a lahsie nosit ;) a este ked je kvalitnejsi urcite mensi.. taky by som chcela ja :)
ukaz ich :)