Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)
Aky snubny prsten
prosim vas ti co ste vyberali partnerke snubny prsten podla coho ste vyberali? ako zistim ci som vybral dobre? uz som z toho priam na nervy
kedysi to tak bolo ze zlate ale dnes uz nie, uz kazda jedna nevesta hlada nieco cim by sa odlisila od inych a bola jedinecna :-) baby vyberajte srdcom tieto prstene budete mat navzdy ;-)
ked som ja bola mlada tak sme mali zlate lebo o inych sme este poriadne ani nevedeli a mame ich dodnes. su sice trosku poskriabane ale to aspon znaci ze sme si uz co to prezili. pekny dnik
to naozaj mozu byt obrucky z platiny? ja som odjakziva v tom ze obrucky maju byt zlate.
nie oni maju rozne materialy, pozri si ich stranku. Tak kamienky nie su bohvieco najma nie v zlate lebo rychlo vypadnu :/
oni robia len zo zlata a striebra? ja by som chcela s kamienkami ale priatel ma od toho odhovara :/
Linda neviem ja som o tom tiez nepocula az kym ma manzel nepoziadal o ruku :)
to takto funguje len v 3D zlatnictve ci aj niekde inde sa da navrhnut vlastny prsten?
urcite ano, ja som ani netusila, ze je takato moznost, takze som bola naozaj milo prekvapena ;)
presne tak som to urobil pre moju zenu :) myslim, ze to bolo prve prekvapenie, ktore sa mi naozaj podarilo