Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)
Aky snubny prsten
to je nebodaj slovenska stranka?
nakoniec som objavil stranku kde je neskutocne vela zasnubnych prstenov, tak sme si nad to sadli a vyberali spolu :-) a ona bola priam nadsena
dnes sme boli spolu vyberat a dokonca som si ho mohla aj sama navrhnut strasne moc sa nan tesim juuuuu
myslim ze kludne jej mozete vybrat vy, som presvedcena ze bude nadsena, je to predsa o vas a o to ide nie o prsten :) aj ked ten tomu dodava smrnc
podla mna to ci vyberie prsten iba chlap, alebo ho vyberiete spolu je na vasej dohode...ja som sice mala prekvapko, ale ak by som mala moznost vyberu tak by som ju kludne prijala :) aj ked musim uznat ze moj snubny prsten sa mi paci ...
a myslite ze sa nenahneva ak jej poviem nech si ho vyberie sama?
kludne ho mozte aj spolu je to na tom ako sa dohodnete, ak si precitas diskusiu nizsie tak zistis ze jedno zlatnictvo robi aj tak ze poskladanu vizitku do krabicky a zena si potom ide sama navrhnut aky chce :)
musi snubny prsten vyberat vzdy priatel? alebo si ho mozeme aj spolu? :)
moj snubny prsten je z klasickeho zlata a som s nim spokojna... myslim ze praktickejsi je mensi kamienok...mal by vydrzat, lebo u vacsieho je sanca ze ti vypadne
koľko ste spolu? ak už dhlší čas tak už by ste približne mohli vedieť, čo sa vašej priateľke páči nie? :-) alebo ju vezmite nech si ho vyberie sama, myslím, že tým nič nepokazíte ;-)