Aky snubny prsten

Príspevok v téme: Aky snubny prsten
Gilmore

Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)

NatalkaBS

ja som dostala od manzela krabicku a v nej vizitku a bola som si ho tam vytvorit sama, nechcel riskovat, ze by sa mi nepacil tak to takto sikovne vymyslel:)

lívia58

Mne tam dal moj buduci manzel spravit snubný prsten a je nadherny a hlavne je kvalitny :) a dostali sme zlavu na obrucky tak ze asi budeme mat z tadial aj obrucky :)

MiroslavL28

Nemam predstavu vobec :( Nechcem klasiku prsten s bielym ockom je pre mna vynimocna tak musi byt aj prsten. To 3D zlatnictvo je kde?

ZdenozBA

Ked som isiel kupit prstenm ja sestra mi poradila 3D zlatnictvo nech tam idem pozriet a spravil som to tak ze som dal priatlke prazdnu krabišku s poskladanou vizitkou s 3D zlatnictva najprv pozerala ako puk ci si robim z nej srandu potom som jej vysvetlil ze chcem aby si svoj snubny prste vytvorila sama podla seba a by s nim bola spokojna :)

lili303

a mas predstavu ako by mal vyzerat a z akých materialov by mal byt? My sme si dali urobit obrucky na mieru a podla seba tak ze ich máme originalne a nikto take nemá :)

MiroslavL28

potreboval by som poradit chcem poziadat priatelku o ruku velkost prstena viem ale chcel by som nieco originalne ale ked som pozeral zlatictva nic originalne som tam nenasiel viete mi poradit?