Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky snubny prsten

Príspevok v téme: Aky snubny prsten
Gilmore

Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)

sansara

Ahoj Gilmore. Mám toho už dosť za sebou....no a skúsenosti mám také z tohto všetkého odžitého - že väčšina žien pozerá na veľkosť /myslím kameňa/)))))))
Fakt som sa o tom už neraz presvedčila, že ženy pozerajú hlavne na to, ako ten prsteň vyzerá, aký je to kameň a aký veľký ten kameň je, potom ich zaujíma cena toho kameňa prsteňa, atd ostatné detaily, ako prebehli zásnuby, čo hovoril, atd atd))))
Málokto je odborník na kvalitu cenných kameňov aby hneď rozpoznal kvalitu brus čistotu atď toho menšieho od väčšieho kameňa a keďže sa Tvoja snúbenica bude stretávať skôr so stránkou vizuálnou od bežných priateliek kolegýň rodiny známych než názorov od odborníkov, ktorí by ten rozdiel a kvalitu kameňa vedeli oceniť, bola by skôr za to, aby si jej dal prsteň s väčším kameňom
Alebo sa riaď inštinktom a keďže tú svoju najlepšie poznáš, ako aj jej vkus /čo sa jej bude-nebude páčiť viac či menej/, tak sa skús trafiť sám a správne...ale ver, isto ju poteší už len to, že ju miluješ, chceš sa s ňou zasnúbiť a časom si ju aj..vziať

alebo?

vsetky su krasne, ja som za ten mensi a kvalitnejsi. A poziadanie o ruku zavisi hlavne od nej, lebo napr mna by si tym balonom asi moc neocaril, lebo vysok sa bojim a balony ma nejak nefascinuju. Skor by mi stacila taka klasika v prijemnom prostredi, muz na kolenach s uprimnym usmevom:)

mimisek

Boze, na tom Slovensku su teda riadne cifry za diamanty... Aky je cenovy rozdiel medzi tym pol karatovym a 0.70 karatovym? Ja mam zasnubny prsten 0.75 karatovy briliant vyvyseny na styroch palickach, zlte zlato. Mam zname, co maju dvoj-trojkaratove brilianty, ale dost zazltnute, nekvalitne, moj tristvrtekaratovy bol urcite drahsi... Polkaratovy diamant je dostatocne velky a ked je kvalitny, urcite sa mu tvoja priatelka potesi. Na Slovensku si aj tak vsetci budu mysliet, ze ma zirkon, ale ten prsten je pre nu, nie pre inych...

elsa5.5

Gilmore,sú aj za 2000 sk také jemné,ale to je jedno,prsteň dobrý s úchytkami okolo kameňa,bez nich je diamant len lepený a to môže ľahko vypadnúť,tak isto pozor na biele zlato niektoré je rodiované tie sú väčšinou talianske,turecké atd,,najlepšie sú slovenské výrobky,mohla si ten prsteň aj sama vybrať a vyskúšať.

gilmore

Lienocka mepozeraj ten najmensi, ale 50ct, tam su 4 velkosti, len si to musis prepnut kliknutim na jednotlive prstene.