Stretavka z forumu

uhlie

lost,

nemecke auto povazujem za vyhadzovanie penazi. Ked sa vyrabali v Nemecku, boli drahe a teraz, ked sa vyrabaju s polovicnymi nakladmi na Slovensku, tak su este drahsie. Preco to platit? Vyzor, nic moc-vsetky maju jeden 'zvonovy' tvar. To, ze ti niekto povie, ze su v nom pouzite kvalitne plasty je mi na milu rit. Auto nepotrebujem na plasty, ale na vozenie. Motory, ako kazda ina automobilka a vsetko ostatne tak isto.

lost

to statie v rade, pol hodinove je v v meste ako BA, TT, PK, ak by som isiel cez velku spicku.. ale ktovie ako casto by som cez take nieco chodil..
ja som vyznavam nazor ze hromadna doprava je NAJLEPSIA.

ako bohuzial nie na slovensku a uz nemienim trpiet meskanie a sardinkovanie hromadnej dopravy :(

lost

Mercedes vyzera byt fajn, ale pre 22 rocneho :)
to budem vyzerat ako mafian :D
7g automat + 4x4 by mohlo byt velmi pohodlne (dochodcovske?) riadenie vozidla..
co taka astra ? je to auto relativne lacne, povedzme 2 rocne, cca 8-9 tisic eur (3x menej ako mercedes)..
ale je to manual, to by som prekusol..

uhlie

lost,

mal si to napisat skor. Ak chces auto na statie v hodinovych kolonach, tak vlastne nepotrebujes ziadnu prevodovku a dokonca ani motor. Skus sa opytat v Mercedese, kolko by stalo take auto a hodne usetris aj na dalsom servise,

lost

No automatiku z dovodu, aby som sa nemusel blbnut zo spojkou v hodinovych kolonach :)
Moje kolena aj celnky mam rad a tak preto :D
uhlie, a aka to bola prevodovka a ake auto?

uhlie

Hmm,

automaticka prevodovka nie je moj salok kavy:-). Jazdil som na takom aute a nerobilo to to, co som chcel ja. A navyse je to draha zalezitost.Keby som si mal vyberat auto teraz, tak by som siel asi do Fluenca, alebo do Chevroletu Cruse.

lost

8 rokov, tak to je super :) aj z hladiska ze niekto za ten cas vystreida 2 auta a tym padom minie 2x tolko na auto..

mate59

som mal 8 rokov Japonca, Nissan Primera, vyrobený bol v Holandsku a počas vlastnenia sa nikdy nepokazil,len sa prepálil po 7 rokoch na výfuku vlnovec.Vraví sa že Japonec nakonec.Ale dcéra má Toyotu Yaris a bola 2x na zvolávačke.Ale inak sú spoľahliví.