vsimla som si, ze niektori z vas sem uz dlho chodite pisat do vseliakych tem. a ma napadlo, vy ste sa este nikdy nevideli, nestretli? ani po tom netuzite?
Stretavka z forumu
lost-servis je brany v zmysle servisnych prehliadok, cize pisem to v skratkach z papiera, ktory som v Porsche dostala.
1bezplatny servis pocas 3 rokov od kupy alebo do 120 000, co nastane skor, na uzemi v SR v autoriz. dielniach.(co mne napr. vyhovuje, lebo ani polovicu z toho asi za tie 3 roky nenabeham)
2, plati len pre vozidla Audi zakupene u autoriz. predajcu Audi v SR, IBA pre 1. majitela a servis Longlife
3. Bezplatny servis zahrna prevadzanie udrzby predpisanej spolocnostou PorscheS v rozsahu prac popisanej v servis. knizke(servisne ukony a dodatocne prace, vratane poskytnutia k tomu potrebnych nahradnych dielcov-motor. olej, olej.filter, predfilter, brzd., chlad. kvapaliny, sviecky)4.Bezpl.serv. sa nevztahuje-vymena poskodenych skiel, diskov, pneumatik, oprava uprava lakov(asi ked ho oskres, lebo na hrdzu je tam zaruka), vsetky opatrenia pri dlhsom vyradeni,...
5zakaznik je povinny pristavit vozidlo v case servis prehliadok,...
brozura - Garancia Mobility-pocas celeho zivota auta, ked si davas robit servisne prehliadky v autoriz. servisoch1Pomoc pri poruchach-v pripade malych poruch v najkratsom case sa dostavi pomoc a poruchu odstrani, spojazdnenie je bezplatne, ak naklady neprekrocili 178eur,ak sa neodstrani porucha, bezplatne odtiahnu vozidlo do servisu audi
2Nahradna mobilita-ak sa neda opravit vozidlo hnes-mas bezplatne nahradne vozidlo max 5 dni, ubyt. v hoteli *** s ranajkami 5 dni + vikend, sviatok, cestu taxikom, autobusom max 80 eur,cestu vlakom alebo lietadlom max 400eur na osobu, vratenie opraveneho vozidla domov-preprava bezplatne aj medzinarodne do 400eur,naklady na nakladne dielce -postovne, clo, expresnu zasielku, vedlajsie naklady-telefon, parkovanie do 25 eur, pomoc pri malych problemoch-vypovie Ti bateria, chyba olej, chlad. kvap., palivo /max 5 litrov/, vymena kolesa-preplatia naklady do178 eur,...
btw-ale napr. mas stanovenu 2rocnu zaruku na auto, minule som tam videla 8mu, co mala necele 2 roky, najazdenych nejakych 250 000km a odislo jej nieco(uz si nepamatam co, ale bolo to v ramci opotrebovania a oprava bola x tisic eur)a vraj mu to museli na zaruku zadarmo vymenit.
este tam boli tusim nejake zaruky na karoseriu, hrdzavenie, ale neviem, kde mam ten papier
ta prevodovka bola na BMW 7cke
ale niekedy sa da kupit napriklad 10 rocne auto za 5000 eur, opravit zopar veci za max 3-5 tisic a mas relativne velmi dobre auta vo velmi vysokej triede..
to som casto videl ze takto kupuju a opravuju drahe auta na - neviem ako sa to vola, ale na discovery.
ale na to clovek potrebuje asi nejakych kamosov co vedia s autami robit a nevypytaju su za to tisice len tak za minimalnu pracu..
No su take pripady, ze si clovek kupi auto, potom sa ozeni, alebo sa mu v rodine narodi dieta a zisti, ze potrebuje nieco vacsie. Ale myslim, ze ak by 1.5 rocne auto niekto predal, tak mu bazarnik stoci tachometer a preda ho ako nove nepouzite, alebo si ho necha pre seba.
lost,
ten tvoj priatel ho mozno kupil, ale ten co mu ho predaval, mozno nie.
ale kamos kupil myslim ze 1,5 rocne auto za extremne nizku cenu a stale mu sluzi :)
kupil to z nemecka..
bola to stredna trieda, cenna cca tusim 15000eur a nove take iste yb stalo cca 25000.. zatial to ma asi rok a ziadny problem s tym nemal :)
je to japonske auto
cize niekto ma hold stastie :D
videl som v bazáre aj 2ročné vozy, ktoré sa tam dostanú,keď niekto nestíha splácať lízing a auto mu zoberú a cez bazár predajú.Dá sa buď pokračovať v lízingu,alebo ho odkúpiť za hotovosť,ale boli to viac škodovky.