vsimla som si, ze niektori z vas sem uz dlho chodite pisat do vseliakych tem. a ma napadlo, vy ste sa este nikdy nevideli, nestretli? ani po tom netuzite?
Stretavka z forumu
bibi - drzosť niektorých ľudí nemá medze,tiež som raz pred obchodom prišiel a autu a pani si z vozíka nakladala svoj tovar do auta a ten vozík sa jej snažil rozbehnúť, tak ho svojím tlstým zadkom pripučila o moje auto, lebo som parkoval vedľa nej.Reagovala tak ako u teba: Prepáčte.Nemám na to slov.
uhlie - s tými autami máš pravdu,ale pre niekoho je aj dosť dať 7000 eur za nové auto,ak je začiatočník,také treba dať asi aj havarijne poistiť,lebo u začiatočníkov je riziko poistnej udalosti vždy vačšie ako u vyjazdeného vodiča.
No a co sa tyka stretavky, tak som rad, ze s niektorymi ludmi, ktori chodia na forum Zdravie som sa nikdy nestretol a dufam, ze sa s nimi ani nestretnem.
Kupovat auto z bazaru je riziko. Nedavno pisali,ze v CR je skoro 30% aut pozvaranych zo zdemolovanych vrakov /su to tie auta, ktore sa aj pri slabsom naraze hned rozpolia, alebo rozpadnu na niekolko kusov/. Na SLovensku by to mohlo byt dokonca este viac. To uz radsej nejake lacnejsie nove auto /Dacia, Lada/. Myslim na zaciatok.
zaciatocnicke su take, ze este nedokazes vnimat velkost svojho auta, takze kde tu tam, mozes suchnut spatne zrkadlo, blatnik pri cuvani... pri vybere by som sa zamerala na vyhlad - z niektorych aut je velmi zly-maju hrube stlpiky vpredu, velmi zly vyhlad pri cuvani napr. BMW 5ka aj 7cka,.. pri vychadzani na obrubnik by som vchadala pod takym 45 stupnovym uhlom, aby som neoskrela elektron..
mate59-ja som v septembri prisla k autu a mala som naburany zadny blatnik, dvere, podbeh, elektron a vinnika nikde! a asi pred rokom sa mi stalo, ze som sedela v zaparkovanom aute na parkovisku so zapnutymi svetlami a zrazu rana jak z dela a ten dochodca, co do mna nabural pri cuvani povedal, ze prepacte, ja som Vas nevidel:O)
ahoj agi :)
neviem či začiatočnícke, ale škriabance mám vždy pri parkovaní pred supermarketmi,od dverí susedných vozov.
To som minule príšiel, dedko nakladal nákup dozadu do svojej škodovečky 120,dvere otvorené jak do chlieva, opreté o moju metalízu.A keď mu niečo som povedal, že šak sa nič nestalo.
ahojko pekny den.A kde je whee ??jajka, lost,ahojko...
lost ten havinko je uplnek krasny:O))) a poslucha?
radim kupit na zaciatok male auto, mozno by som zvolila taky novy yaris, davali ho v reklame, je teraz lacny (toyota je spolahliva), nech sa naucis manevrovat a mas garanciu, ze to nema stocene km, alebo nieco starsie, lebo skrabancom sa na zaciatku nevyhnes...