vsimla som si, ze niektori z vas sem uz dlho chodite pisat do vseliakych tem. a ma napadlo, vy ste sa este nikdy nevideli, nestretli? ani po tom netuzite?
Stretavka z forumu
Suzuki SX4 by mohla byt tiez dobra volba, stoji ale mierne nad 10 tyciek.
no to s tou stolickou to bolo trefne :D
uz ani v sedacke sa to neda vydrzat 10 hodin :)
max tak 2-3hod a potom to ide exponencionalne dole..
no sandero nevyzera zle a idem pozriet nejake recenzie, ale moze mat vyborny pomer cena/vykon.. a aspon by nebolo kazdy tyzden doskrkane klucami ako nejake drahsie auta :D
No skus si sadnut na nejaku stolicku a nehybat sa 10 hodin. Nech si sadnes do hocijakej vzdy to bude nepohodlne.
Neber to, ze si robim srandu. So sanderom sa dostanes tam, kde sa nedostanes s BMW, alebo Mercedesom za 40000. Je to auto, ako stvorene na rozbite cesty-ako su u nas, a na neupravene cesty. Je pohodlne, ma velky vnutorny priestor, aky nie je ani v niektorych o dve triedy vyssich off-roadoch, dostatocny vykon, atd... Akurat hrdzavie.
Tak, ked pre jedneho, tak to si asi uplne v pohode do 10000E:-). Ziadne auto nie je pohodlne na 1000km cestu. Ak davas prednost pohodliu, tak Sandero na LPG by mohlo byt v pohode. Benzinovy motor ma totiz velku spotrebu. Dalsia mozna nevyhoda je , ze trocha rychlo hrdzavie, ale vraj sa to da reklamovat este v zarucnej dobe:-).
Zavisi skor, ake auto by si chcel a pre kolko ludi, ci chces v nom vozit aj nejake veci, atd. Moje typy okolo 10000 su sedany: R. Fluence, Ch.Cruse, Hatchbaky: Sandero-najlepsie prerobene na LPG. Japonske auta za rozumnu cenu su napr. Suzuki-SX4, Swift.
Fordy mali kedysi vynikajuce motory, ale s emisnymi normami su vsetky akesi spomalene a lenive. Mozno Fusion by sa vyplatil, ale ten je uz trochu drahsi.
hmm, no to je mozne.
este som rozmyslal nad honda accord, lenze to je uz zas v okolo blizko 20000 eur :D
alebo ford nejaky..
popripade co by si si kupil, ak by si mal limit 10000 eur ?
tych aut je sice dost, ale ako keby boli uplne rovnake a vybrat by sa malo len pohda vyzoru :)
hmm no neviem :D