vsimla som si, ze niektori z vas sem uz dlho chodite pisat do vseliakych tem. a ma napadlo, vy ste sa este nikdy nevideli, nestretli? ani po tom netuzite?
Stretavka z forumu
Čím menší, tým má viac energie : D
Tak to je este celkom fajn :)
Ten moj v poslednom case chce viac a viac behania :D
Sme vonku 1 hodinu, prejdeme asi tak 3km, on prehebne ale asi 5km a ked sa vratime, chce sa hrat, tak chvilku mu hadzem loptu, on "driftuje" na podlahe, potom mu dam pokoj, tak 30 minut pospi a zas sa chce hrat. :)
To je elektraren a nie pes :D
No tak ten náš ma určite nikdy tahat nebude : )
On je zábavný aj v tom že jemu sa stačí trocha prebehnut a má dost. Ide do búdy a spí. Tomu veľa pohybu netreba : D
rukavnik :D
No presne :D
Neviem si predstavit cestovanie (takeho charakteru ako robievam) s velkym psom, ale ani so strednym.
Ono moj ma mozno 3kg :)
Ale niest take zavazie na ruke tak aby som mu ponukol co najvacsiu plochu lezania (dlan na hrudniku) a ruka je v takom eLku ako keby, nieco ako ked clovek nosi tanier, tak to s 5-10kg by bolo dooost narocne :D
tento mi ale super zohrieva ruky v zime :)
no tak vy máte výhodu že ak vám nechce ist tak ho zoberete na ruky a idete. Ten náš urobil bráchovi hambu ked prešiel asi 30 m. po uličke , sadol si a že konec. S ním sa nedalo pohnut. Tahal ho - nič. Snažil sa ho nadvihnut nič. To bolo horšie. Pravdaže že všetky psy v uličke stekali takže všetci susedia sa dovalili k oknám a sledovali presviedčanie psa aby sa pohol : D A odtedy sme si slubili že na prechádzky s ním nechodíme . Už bereme len toho starého.