vsimla som si, ze niektori z vas sem uz dlho chodite pisat do vseliakych tem. a ma napadlo, vy ste sa este nikdy nevideli, nestretli? ani po tom netuzite?
Stretavka z forumu
Pekný chlpáčik !
jaky zlaty :)) pojaseny :))lost, takto nejak si predstavujem teba :) podobáte sa? ludia si zvyknu vyberat psov podla niecoho co maju spolocne
bibi, nieco tu mam :)
i54.tinypic.com
i55.tinypic.com
i52.tinypic.com
i56.tinypic.com
i56.tinypic.com
i54.tinypic.com
i56.tinypic.com
i55.tinypic.com
A hej, ta Q7 vyzera dost dobre a velko :)
Ja si tiez vyberam auto a neviem sa rozhodnut ake. Bud nieco ultra lacne ala 3 rocny bazar do par malo tisic eur, alebo nieco "lepsie" troskicku, nech je clovek v bezpeci :)
A nieco ako Q7 alebo rovno SUV by sa hodli na nase cesty :D
Ale zase, neviem ci by som take velke auto vyuzil :)
lost- a kde si tu daval fotky hava, nech sa aj ja mrknem, ako krasavec vyzera:O)))
oplati sa z toho titulu, ze mas vybavu, aku chces, tym, ze som od nich kupovala uz 2. auto, som u nich v mailingovom liste, cize sa ku mne dostavaju ponuky, zlavy, ktore nie su ani na stranke, ani inak dostupne(co je okolo 10-20%aj na nove, co si zadavas do vyroby, nielen skladovky), ale mozno by som zobrala predvadzacku, ak by bola vo vybave/farbe, aku chcem... pri tak drahych autach preferujem kupovat auto so zarukou, lebo sa ti moze cokolvek pokazit a vraj ked sa opravuje cokolvek na q7, tak sa musi najprv vybrat motor a len ten ukon vraj stoji okolo 500eur. bol to pocit, ako ked si v minibuse:O))) sedela som tam vyssie a clovek ma pocit, akoby mal lepsi prehlad, co sa na ceste deje, aj ked vyhlad nie je 100% idealny... myslim si, ze vsetky nove audiny su dobre vnutri odhlucnene, aj pri tej mojej nepocujem skoro ziadny hluk z motora, z cesty, z vonka je samozrejme hlucnost celkom velka aj pri mojej, aj pri tej Q7. taktiez aj ked su hrbolate cesty, tak som nepocitovala nejake vyrazne nadskakovanie(ani pri tej mojej nepocitujem oproti inym autam, v ktorych som sedela), kym som samozrejme nechytila hlboku jamu:O))) ale tam aj zavisi, v akej rychlosti jamu chytis, ked ide clovek rychlejsie, tak cez nu preleti, ako ked ides nejakou 30-40tkou, kde sa dotknes dna... asi nechapes, vysvetlujem to ako tatar:O))) ale v kazdom pripade, mam velmi zmiesane pocity, jednak je to strasna fobia, respekt(strasne sa mi zo stresu potili dlane, az som sa lepila na ten kozeny volant!!!) pred jej velkostou a neohrozenostou (s tym sa jednoducho neda parkovat)a na druhej je to laska na prvy pohlad, uz ked som ju pred nejakymi 5 rokmi videla 1x v Nemecku:O)))..to, ze LEDky audin su vo vseobecnosti vypratavacom laveho pruhu pisat nebudem...
no tak nech ti len robí radost : )
TAk dik :)
No on je celkom sikovny, za mesiac sa uz uz vie vencit, ale nie celkom. Zopar slov uz rozozna, teda AK chce :D nieco ako zostan, nie, pod sem, stoj, neplati ak zachyti stopu, alebo uvidi cloveka :D
Ale v neutralnom prostredi to vie :)
Ale ten pudel (i ked aj hociktory iny pes) sa da naucit na ine kusky, mozno skusim z nudy :D
Ked chce ist na ruky tak nema problem skakat aj dlhsiu chvilu na dvoch, obcas si vonku robi kotrmelne, a ked "zabrzdi" tak zastavi na prednych labkach na 3 sekundy, vyzera ako kaskader :D
No teda šikovný ste. Obidvaja : D velké pokroky robíte : )
isiel :)
naucil sa to hned :)
teda po 8 nechcel ale tak isiel som na treti a ze pod pod, on isiel, potom na 4 a uspech a teraz dava viac poschodi naraz :)
schvalne ho nechavam, nech sa aspon viac unavi :D
ale dole sa este neodvazi, a neviem ci by to vobe vecel, po 3 schodoch este hej, ale cele schodisko ee :D
Nehovor , že išiel po schodoch na svojich? : )