Stretavka z forumu

lost

bibi123
no ked uvidis takeho maleho bieleho pudla na rukach takeho divneho chalana, tak mas vysoku sancu ze je to moja "menovka zdravie.sk" :D

Ono ked som posielal jeho fotky, tak som rozmyslal ze kolko ludi ho moze spoznat :)

jajka001_

v suvislosti s nazvom tejto temy, je tu jedna tema, kvoli ktorej som sem na toto forum vlastne zacala chodit , je to www.zdravie.sk
kde boli taka fajn partia ludi (bavilo ma to ich citat), totiz dospelych zien - mamín, ktore sa potom aj stretavali a zrejme spolu este stale komunikuju. tiez som zaregistrovala nejake dalsie, kde si ludia sadli, dlhsie si pisali a potom pisali aj o tom ze sa stretli.
v sucasnosti podobnym sposobom vedie Prečo ešte nespíte? :)

beskyd

:D bibi, nestras, ja sa s blavackami stretavam len ak je to nevyhnutne z pracovnych alebo rodinnych dovodov:) inak mi bohate staci to co tu vidim a pocujem ked vyjdem z baraku az kym sa don zas nevratim vecer.
.
jajka, nekasli sa, hod nejaky report z tych stretiek:P

bibi123

Este Q7 nemam:O))) ale normalne si jej kupu mozno aj rozmyslim. Bola som si v Porsche dat menit stierace, kecala som s predajcom a hovorila som mu, ze zamyslam kupu a on ze tak si podte vyskusat predvadzaciu jazdu... a musim uznat, ze je to autobus, mala som problem drzat si svoj pruh, ale asi je to sila zvyku:O))) Ale tie nove svetla su nadhera...
jajka001_-tak to je super:O))) no ja by som sa aj bala, ci sa za zenou zo zdravia neskryva pofiderny chlap:O)))
lost-mali by sme chodit s nalepkami zdravie.sk, aby sme sa poznali:O)))