Zdravím.
Mám 20 rokov, som športovec (rôzne športy, ale hlavne posilovanie) a stravujem sa zdravo.
Nedávno (asi 2 mesiace) sme sa rozišli s priateľkou. Bola moja prvá a boli sme spolu viac ako 4 roky. Pri nej som nikdy (možno 1-2x za 4 roky) nemal tento problém, aký mám teraz - odkedy sme sa rozišli ma nejako prešla chuť na sex.Teda aj by som sexoval, ale neviem sa tak vzrušiť/navnadiť ako predtým.
Mal som odvtedy jednu partnerku, boli sme spolu 2x, ale veľmi som si to neužil - prvý krát slabá erekcia (ani som nemal orgazmus), druhý krát celkom OK, na tretí krát som zlyhal (nepostavil sa) :-(
Čo mám robiť ? Mám ísť za sexuológom ? Je normálne že v dvadsiatke, keď by som mal pretiahnuť všetko čo sa hýbe sa bojím že keď k tomu dojde tak sa mi nepostaví ?
Strata libida / slabá erekcia
Ja som po uziti yellow vital mal taku tvrdu erekciu ako uz velmi dlho nie a zvysila sa mi aj chut na sex
Ja som to vyskusal a klobuk dole dobry vymysle veru funguje 100% za normálnu cenu
ked to objednáš z ich stránky tak ti to diskretne dorucia a áno pokial uzijes len jednu tabletku a nebudes spokojný môžeš to vrátiť a oni ti vrátia peniaze. ja som u nich objednával už 2x a som maximálne spokojný :P
To nie je tak vela asi to vyskúsam a co ak to nebude účinkovat? vrátia mi prachy? ci ?
Ja som to kúpil v lekárni a stálo to do 30€ a je tam 6 tabliet
a to si kde kupil? a kolko to stálo?
Nebolo to hned aj ja sa potrebujem vydychat :D a baby tiez :P ale bolo to asi 10 minút a bol som plne funkcny :) bolo to waw aj tento vikend bude dufam podobný
To mi chces povedat ze si mohol hned po ejakulácii??? to sa mi nezdá
No ja som mohol hned staci fakt mala stimulacia a isel som zase ziadne pauzy sa nekonaly :P
A aku to ma ucinost ked sa spravim?po akej dobe mozem ist zase nato? urychluje to aj to?