Zdravím.
Mám 20 rokov, som športovec (rôzne športy, ale hlavne posilovanie) a stravujem sa zdravo.
Nedávno (asi 2 mesiace) sme sa rozišli s priateľkou. Bola moja prvá a boli sme spolu viac ako 4 roky. Pri nej som nikdy (možno 1-2x za 4 roky) nemal tento problém, aký mám teraz - odkedy sme sa rozišli ma nejako prešla chuť na sex.Teda aj by som sexoval, ale neviem sa tak vzrušiť/navnadiť ako predtým.
Mal som odvtedy jednu partnerku, boli sme spolu 2x, ale veľmi som si to neužil - prvý krát slabá erekcia (ani som nemal orgazmus), druhý krát celkom OK, na tretí krát som zlyhal (nepostavil sa) :-(
Čo mám robiť ? Mám ísť za sexuológom ? Je normálne že v dvadsiatke, keď by som mal pretiahnuť všetko čo sa hýbe sa bojím že keď k tomu dojde tak sa mi nepostaví ?
Strata libida / slabá erekcia
Vies co najprv som kúpila jednotabletove balenie v lekárni a potom sme z netu objednali cele balenie
Daný chalan mal najskôr psychický blok - 10% prípadov ..u 80% to je skôr organický problém a u zvyšných 10% to je kombinácia obidvoch...články na túto tematiku nájdete aj na webe -odkaz odstránený-
A to si kúpila kde? v lekárni ci niekde na nete? a je to overene nie je to ziadny podfuk?
RichardČ moj manzel stratil chut na sex ani neviem preco skusala som hocico upodozrievala som ho z nevery no nakoniec sme skusili Yellow vital a chut sa vratila a je to teraz ovela lepsie ako pred tym dlhsie vydrzi a styk je aj viackrat za noc
Richard, napíš sem, prosím svoj mailový kontakt. Mám pre teba riešenie, ktoré na 100% zaberie. Tiež som mal tento problém, a viem, aké je to nepríjemné, ale viem ti pomôcť.
Vždy napíš vek ale ak si nebol u urológa tak si sebec čo manželku nemiluje.
Pochybujem ze by som si inu nasiel a ja svoju manzelku aj po rokoch milujem nozno divne ale je to tak, radsej skusim nieco ine ako zenu hoci aj výživový doplnok alebo niečo také
Nova zena? ta libido urcite napravi :)
Poradte nieco na zvysenie libida
Kamoska s muzom vyskusali yellow vital a povedala ze to ucinkinkuje lepsie ako zerex