Strata libida / slabá erekcia

Príspevok v téme: Strata libida / slabá erekcia
zufaly_jebec

Zdravím.
Mám 20 rokov, som športovec (rôzne športy, ale hlavne posilovanie) a stravujem sa zdravo.
Nedávno (asi 2 mesiace) sme sa rozišli s priateľkou. Bola moja prvá a boli sme spolu viac ako 4 roky. Pri nej som nikdy (možno 1-2x za 4 roky) nemal tento problém, aký mám teraz - odkedy sme sa rozišli ma nejako prešla chuť na sex.Teda aj by som sexoval, ale neviem sa tak vzrušiť/navnadiť ako predtým.
Mal som odvtedy jednu partnerku, boli sme spolu 2x, ale veľmi som si to neužil - prvý krát slabá erekcia (ani som nemal orgazmus), druhý krát celkom OK, na tretí krát som zlyhal (nepostavil sa) :-(
Čo mám robiť ? Mám ísť za sexuológom ? Je normálne že v dvadsiatke, keď by som mal pretiahnuť všetko čo sa hýbe sa bojím že keď k tomu dojde tak sa mi nepostaví ?

limpopo

lenkalienka - napíš prosím ťa tvoj mailový kontakt, mám pre vás riešenie, ktoré 100% zafunguje, viac info ti poskytnem v maili.

Lenkalienka_

Nám ani sviatky nepomohli manzel skratka nemohol nie ze by nechcel ale nemohol :( neviem ako to budeme riesit

Majka_l7

no sviatky nam obom pomohli spomalili sme decka boli rozlietane kade tade tak to bolo fajn a zatial fungujeme ako mame co sa tyka sexu a dufam ze to tak aj potrva

lulu841

Majka skus sa vykaslat na vianocne urpatovanie nahod sexi bielizen vinko a vegetik ak mate deti posli ich s starym rodicom a spravte si cas na seba v klude bez ponahlania a uvids robi to zazraky ;)

nikolka_s

Majka skus aby si oddychol medzi sviatkami a uvidis ci sa to polepsi a ak nie skus nejake vitaminy do neho napchat

AlexaPN

Majka, kludne moze byt, ze je to z unavy, prepracovanosti, stresu v robote, nehladaj v tom neveru, aj ked vylucit sa to neda... Skus mu zaobstarat nejaky dobry doplnok, napr. Red od bhip-u, pozri na energiabhip.sk... Znizuje stres, dodava energiu a ucinkuje ako afrodiziakum, zvysuje testosteron... A je zdravy celkovo, ziadne neziaduce ucinky ako pri roznych tabletach... Par tyzdnov uzivania a chut sa mu vrati, vlastne skusenosti :)

Majka_l7

Zdá sa mi ze moj manzel stratil chut na sex a hocijake intimnosti po rozhovere mi tvrdi ze nikoho ineho nema ale ze je unaveny z prace.Co si o tom myslite má niekoho? Poradte co mam urobit

diviak2

Ja k tomu len tolko, ze sex sa odohrava v hlave. Takze ak sa ti stopori ud pri nejakej prilezitosti, vyhladas ju. A je jedno, ci je ta prilezitost blondava, alebo rysava, proste ak mas normalnu erekciu aspon v noci, na co existuju take papierove testery, ktore sa pocas spanku roztrhnu (mozes si aj vyrobit), si zdravy ako buk a pricinu treba hladat iba v hlave, co je sice zlozite, ale je to iba "softverova" a nie "hardverova" zalezitost.

htherapy

Najskor ide o psychicku reakciu na odmietnutie partnerkou. Zvycajne problem ustupi ked sa vysporiadas s rozchodom.