počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
jeemine.. :D.. prepac Ewca, to nepatrilo sem. jedno dievca v pod. teme ma taky problem ako ty tak som jej ta odporucila.. mohli by ste si vzajomne pomoct. :) dufam ze ti to nevadi.. mozno sa ani neozve... je tu: www.zdravie.sk
no vidis tak aj mozno to ti pomoze :) len treba mat pevnu volu.. a keby to opat na teba prislo napis tej Ewce, myslim ze tiez niekoho potrebuje kto ma pod. problemy a s kym by si pokecala.. mozno by ste si navzajom vedeli dost pomoct :)
Simonella
Neni to take jednoduche.mam22.na intrat tazko.skolu mam vedla v meste.je to komplikovane.ale tak-kazdy ma nejake problemy:-(snad to prejde.dala som si kavu.nevraciam zatial.
ja nevraciam ani nechcem...len chcem aby to prejedanie prestalo...dnes som zjedla ovsenú kašu, jogurt, nanuk ,banán , jablko, briošku, lúpačku...:(((
paanecku :/ povedz o tom vsetkom psychologicke .. mala by ti pomoct aby si sa nezrutila alebo co :/ kolko mas rokov ? nemozes niekam odist? na intrak napr. ?
Nie z toho.ja viem presne z coho.strasne problemy doma,psychicky som vypata,na dne,nasi sa asi rozvedu.uz ani nejem od predpoludnia,napriek tomu vraciam.aj naprazdno ma natahuje.k psych.mam ist o tyzden v stredu.
z coho ti tak je ?? z toho zapalu hltana alebo zo samotneho vracania.. ? ved to nerob ked ti je zle.. a co povedala doktorka ? kedy ides opat k psychologicke?
Nie.ranajky som vyvratila doma.to nik nezistil.potom som grcala v skole.a profka si vsimla,ze je zle.nevedia,o co sa jedna.tak ma poslali k lekarovi na vys.bola som uplne slaba.a vracala som vsetko aj vodu.uplne samo.nemozem nic jest.je mi totalne na p..u.
takze uz o tom vie aj rodina??? si sa im priznala ? ..
a teraz ti to ide samo (to 5x) alebo si to ty vyvolala .. ?
3mesiac.dnes som musela ist k doktorovi.stale vraciam.co zjem to ide von.dnes asi 5x.dali mi injekciu od vracania,lebo som bola uplne slaba,zavraty,bolo mi na odpadnutie.ty vracias?ci nejes?