Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

Ewca

Ahoj gordura.trva to3mesiac.som zaciatocnik.nevedela som si priznat,ze mam bulimiu.grcala som raz-dva do dna.bola som uz aj u psycholog.ktora mi potvrdila,ze je to ppp-bulimia.aj tak sa s tym neviem stotoznit.chodis s tym na psychiatriu?liecis sa?

gordura

ahoj Ewca,trpim tym od novembra 2009...a ty? akurat sa chystam na ten skur*eny hajzel...:( a potom sa mozem ist pekne uci,faasa...ach.tycinky su aj podla mna v pohode...

goccia

Ewca
to s tymi tycinkami je akurat. neboj, urcite z nich nepriberies. a zaroven budes mat aspon aku-taku energiu a prijem cohosi do tela.

Simonella

Ewca - malo by ti to pisat vzdau na obale nie? a myslim ze si ich mozes dat.. niesu to sladkosti :))

joj dievcata, prajem vam aby ste sa co najskor vyliecili , aby sa vam to upravilo v hlavke a boli so sebou spokojne take ake ste :)

Ewca

Ahoj.to ti verim,stale na to myslim.vracala som len raz.ale nemozem sa sustredit na nic.stale myslim na to,aka som tucna.prave idem behat.aspon hodinku.to ta uplne chapem,ze si unavena.ja nemusim nic robit cely den,len zrat a grcat a som unavena stale.kolko tym trpis?

gordura

Ewca,Simonella hovori o mne... dnes som opat bola na Pinelke,na chvilu sa troska odreagovat... ale nie moc dlho,lebo tam boli same navstevy a hned ako som prisla,hned 3prijemy....kokos... a prave som sa vratila z hajzla,bola som dnes na oslave,tak jedla bolo pozehnane... idem si dat teraz gulas a ptm opat na wc..ach jaj.som taka unavena,ze nezvladam ani stat na nohach,toto zvracanie ma tak vycerpava sakra!:( ty si mala aky den Ewca?